söndag 29 maj 2011

BKV FÖRLORADE STORT

SOLLENTUNA - BKV NORRTÄLJE

Förlust med 4-0!
BKV gjorde tyvärr ingen av sina bättre matcher mot ett fysiskt starkt lag, Sollentuna. Underläge direkt efter 3 minuter efter dubbelhörna. Sedan fortsatte Sollentuna att äga boll men BKV jobbade in sig i matchen och kunde skapa några målchanser men siktet var felinställt idag!

I andra halvlek startade BKV med högre och aggressivare försvarsspel men i den 50 minuten kändes som matchen punkterades genom ett mycket märkligt mål, ett inlägg som ”seglade in” in bortre burgaveln. 2-0 till Sollentuna och en väldig tung uppförsbacke väntade BKV spelarna.

Man försökte men räckte tyvärr inte till i dagens match.
Nu gäller det att samla ihop styrkorna. Hitta tillbaka till farten, glöden intensiteten som BKV har haft men tappat de senaste matcherna. Skönt att redan på torsdag (hemmamatch mot GUSK kl. 18:00) finns möjligheterna att visa att hur bra ni är när farten, glöden intensiteten finns i laget!

Vid tangentbordet BKV ordf.
----------------------------------------------------------------------------------
Fick just rapport från Södertälje 2-1 vinst till BKV-U17 över Assyriska i Pojkallsvenskan.... YES!!