tisdag 31 maj 2011

VINST I JUNIORALLSVENSKAN

TELEFONRAPPORT OM BKV-SEGER

IK Franke från Västerås kom på besök till Norrtälje ikväll men fick dessvärre lämna stan med noll poäng. BKV vinner fullt rättvist med 4-1 efter en hel del mål i andra halvlek, jag vet inte så mycket om matchen då jag själv "häckar" i jävla Gävle. Men det lät lugnt och BKV var det klart bättre laget. Kul, för nu singlar ni upp som smygande trea och lurar bakom giganterna Sirius och Enköping (som ju köper spelare) för att vinna. Vore skoj om vi kunde grusa lite i deras maskineri, eller hur ;)

BRA JOBBAT GRABBAR!! Ni blir bara bättre och bättre... och grattis Peter, eller ska vi säga Petter?
"Det går bra nu"

Matchreferat:
Första halvlek skapar vi en del heta lägen, men en mycket bra Franke målvakt gör några riktigt bra räddningar. Franke är duktiga i sina snabba omställningar. Vi tappar vid flera tillfällen våra positioner i försvarsspelet, vilket resulterar i att vi blir sena in i vår press. Vi pratar i halvtid om att bli noggrannare i vårt utförande i försvarsspelet. Men vi får en olycklig start på den andra halvleken när Franke utnyttjar ett misstag i vår backlinje, och kan ta ledningen med 0-1 matchminut 52. Detta mål blev en rejäl väckarklocka, det blir bättre fart och mer noggrannhet i passningsspelet. Simon kvitterar till 1-1 minut 56. Vi tar nu över matchen, men Franke är även nu farliga i sitt omställningsspel. Vi avgör matchen med två snabba mål, Micke minut 68, Oskar minut 72. Kim gör 4-1 i minut 90.

Sammanfattningsvis en mindre bra första halvlek, och en klart godkänd andra. Nu får vi en dag på oss att samla ny energi inför torsdagens match borta mot Täby IS.