fredag 2 september 2011

HUR GÅR DET I HELGENBKV-BLOGG FILOSOFERAR ÖVER OMGÅNG 16

Tänkte försöka mig på att lista ut hur helgens matcher i Div 2NS kommer att sluta, och på så sätt se om det i så fall kan gynna BKV och dess tabellplacering. Men ta det för vad det är, tippa fel har jag gjort för kan jag säga. LYCKA TILL imorgon BKV… kriga ALLT ni kan, det finns inget skönare än att vinna över just Gusk ;)

LÖRDAG

Gamla Upsala SK – BKV Norrtälje
Rysare! Tror inte jag hinner dit och kolla men sugen är man. Ett rå-taggat BKV mot ett formdippat Gusk som verkar tjäna mer poäng borta än hemma, men det tror jag beror på att man snål-spelar då. 3-3-2 hemma, 4-2-1 borta. Ska vi se till att det blir jämna fina 3-3-3 på lördag? Någon sa att dom hade skador också, och vi låter pressen ligga på dom. Torsk imorgon och dom kan glömma Div 1. Själv är jag mycket nöjd om BKV krigar till sig en pinne, kör så det ryker gubbar… låt dom få jobba skiten ur sig. Ogilla Gusk ;)
BKV-Blogg vill ha: 2 / Rimligt resultat: 1

Kvarnsvedens IK – Spårvägens FF
Här är det väl lite kluvna känslor, förlorar vi och KIK vinner så närmar dom sig, men vinner BKV sin match, ja då har vi samma poäng som SFF och ljuset i tunneln kommer att skina starkt. Så vi håller väl tummarna för att BKV och KIK gör sitt imorgon. SFF verkar urusla på bortaplan med 7 förluster på 8 försök, men förnuftet säger att Spårvägen vinner detta, glöm inte att man har två raka vinster och det mot Gusk och Enköping, imponerande! Kriga Kvarnsveden ;)
BKV-Blogg vill ha: 1 / Rimligt resultat: 2

Skiljebo SK – Rotebro IS
Här vill vi nog ha en etta med tanke på att vi har sju poäng upp till Rotebro, och hela 12 till Skiljebo. Men jag tycker Rotebro spelade bättre än Skiljebo om jag jämför lagen, ett piggt och snabbt Rotebro kontra ett fantasilöst Skiljebo. Men Rotebro har bara en vinst borta och den kom nu senast mot Falun med hela 1-4, fast dom siffrorna var i överkant med tanke på matchbilden. Skärpning Skiljebo!
BKV-Blogg  vill ha: 1 / Rimligt resultat: 1

Sollentuna UFF – Västerås IK
En match som känns betydelselös och som därför gott och väl får sluta oavgjort. Och när Västerås spelar så hör ju inte det till ovanligheterna, för det slutar nämligen mest med oavgjorda resultat när VIK matchar. Sollentuna verkar starkare och är grymma hemma inför sina snittade 88 pers, så tipset blir så klart en etta, även om 1-1 inte känns helt fel här. Gäzp!
BKV-Blogg vill ha: 1 / Rimligt resultat: X

Strömsbergs IF – Enköpings SK
ESK till Tierp och förmodligen redan säkra på tre poäng, men det är aldrig lätt att spela där uppe i skogarna. Faktum är att det bara är BKV som vunnit där i år, och det med hela 4-1, RESPEKT! ESK är dock fortfarande mina favoriter till att vinna serien till skillnad mot vissa andra, men då måste man nog slå Strömsberg imorgon. Och jag tror dom gör det med tanke på truppen och sin hårdsatsning. Förresten, två målkungar möts Berglund (10) vs Rajalakso (8), vem vinner den matchen?
BKV-Blogg vill ha: X / Rimligt resultat: 2

SÖNDAG

Sandvikens IF – Falu FK
Allt annat än en etta här är årets skräll, och för BKV:s del så gör det absolut ingenting. Båda lagen har en ”måstematch”, det ena för att gå upp i 1:an, och det andra för att undvika spel i 3:an. Så det kan säkert komma att gå hett till på Jernvallen, om nu inte Falun har gett upp redan med tanke på 1-9 på de senaste två matcherna, eller? Svanberg och Stadler sätter varsitt, och det kan bli fler än så tror jag. Stackars Falun.
BKV-Blogg vill ha: 1 / Rimligt resultat 1


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar