fredag 30 september 2011

ÅRETS SISTA HEMMAMATCHFRI ENTRÉ PÅ BKV-SPÅRVÄGEN, LÖRDAG 13.00

Det är nu dags för årets viktigaste match för BKV, eller ok då, nästa kan bli ännu jobbigare (Falun-BKV). Men ni som är hemma i Norrtälje ska givetvis gå och stötta vargarna imorgon, visa att ni ställer upp för laget och klubben. Själv offrar jag AIK-GAIS för detta, och det vill inte säga lite det. Jag menar Gnaget, lördag, puben... ja ni fattar, det kunde ju inte bli bättre liksom ;)

Och ni gubbar som ska spela, ge nu ALLT ni har imorgon. Visa oss glöd, kämpa, energi, glädje och ja till och med "horn i pannan". Tänk inte efter "där ute" kör bara, ni har allt att vinna nu. Så låt fötterna gå utav bara helv***, för efter den här matchen ses vi inte på länge (om man inte åker till Dalarna nästa helg), en lååååång höst och vinter innan nästa säsong börjar. Och då vill vi ju så gärna ha er kvar i "tvåan", så snälla!!

Här har ni några fighter-faces, vi vill se nya imorgon.... kötta!!Ok, Ludde är inte med imorgon, men den här bilden visar så grymt bra på hur taggad man kan vara om man bara VILL. Speciellt mot "finare" motstånd, typ Djurgården... å Spårvägen ;)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar