lördag 21 april 2012

"BARA" OAVGJORT

BKV U19 TAPPADE LEDNING - OAVGJORT MOT ESKILSTUNA

Dagens match mot IFK Eskilstuna slutade 3-3, och det var INTE bra. Killarna vänder 0-1 till 3-1 och motståndarna får en man utvisad men BKV tappar ändå matchen. Jag ska inte klaga eller så men så länge vissa ska gå och lata sig på plan så vinner man inga matcher, det var bedrövligt att se emellanåt. För att inte tala om domarens fega icke-beslut i sista minuten, en klockren hands i straffområdet men nej han hade tappat pipan, glasögonen och ledarhunden. Hade dock BKV satt sitt stolpskott, eller sina två frilägen så hade det ju inte gjort något. Ludwig gör i alla fall två mål och löper mer än hela mittfältet tillsammans. Måste också säga att det var bra backspel i andra halvlek, Skoog och Robin var stabila.

Bara att tagga om inför nästa match, och Herre GUD. Upp med huvudena, SPRING och passa bolljäv*** i tid så vinner ni allt. Ni har ju ett bra lag grabbar!