(bild kommer)
VINST I JUNIORALLSVENSKAN - OCH BKV KLÄTTRAR I TABELLEN

(bilduppladdningshelvetet fortsätter, jag får be att återkomma med bilder senare, sorry!)

Måste börja med att säga... Tjuvjävlar.... må ni drabbas av fotsvamp och ruttna tår, eller att vi Vargar får veta vilka ni är, darra! Massor av dyra skor stulna upp i omklädningsrummet.

BKV U19 var på besök i Farsta idag och spelade om tre poäng, och killarna åkte glädjande nog hem med alla tre efter en 4-2 vinst. Bra krigat av hela laget, och det mot ett stundals väldigt fult motstånd, men det lugnade ner sig i andra och BKV kunde spela hem matchen. Och klättrade nu upp till tredjeplatsen, två pinnar bakom serieledande Enskede.

Tyvärr gör Farsta 0-1 efter bara någon minut, medan BKV tog en liten "power-nap". 1-1 tryckte Skoogen in på en retur efter ca 20 minuter och fem minuter senare kunde William sätta dit en straff efter det att Simon kapats. 3-1 siktar Ludwig in från utkanten av straffområdet i 40:e, så BKV kan gå till vila med en skön tvåmåls-ledning. Farsta bråkar loss lite och tjafs uppstår, mycket skitprat var det, men jag gillar det. För då tappar dom sin fokus fullständigt, dumt, mycket dumt ;)

Andra halvlek hinner knappt börja förrän Ludwig kyligt får med sig bollen med en klackning och passerar sin back, varpå han enkelt rullar in bollen bakom en snopen målvakt. Spelet sedan är inte mycket att skriva hem om, lite krampaktigt, lite segt, lite ja... Det spelar dock ingen roll för Farsta lyckas inte alls komma tillbaka, dom gör dock 4-2 i slutet på matchen men kommer inte närmre.

Bra jobbat alla, spelare, ledare, chaffisar, och Sam som hoppar in mål och gör två riktigt bra räddningar.