lördag 28 april 2012

SVÅRSLAGET


680 BESÖKARE FÖRRA LÖRDAGEN - SJUKT MYCKET

Det känns lite omöjligt att slå förra helgens blogg-rekord imorgon, hur många är det som snokar runt här egentligen haha. Nästan 700 unika besökare på en sketen hobby-blogg, tänk om man skulle bli seriös och börja profilera sig lite... nä, det är inte min "grej".... än ;)

Ny match imorgon för våra BKV-killar, bortamatch mot Bollstanäs. Känns som säsongens svåraste hitills, i alla fall med tanke på hur jobbigt det alltid har varit på deras "Bipen". Men nu är Vargarna hungriga och jag tippar en "tvåa" imorgon oavsett historik och bortaplan. Kör på bara!
Truppen, eller den tippade startelvan ser stabil ut, men sen vet jag ju inte vilka positioner killarna spelar på, man har ju liksom sett lite "udda" saker på sistone. Förresten, är Jonte a-lagare numera?

Här har ni morgondagens trupp, 17 man.

Bollstanäs däremot har ännu inte lärt sig stava till Norrtälje, och sen påstår man att man har dom godaste hamburgarna i norra Europa. Men vi VET ju att dom finns på McDonalds här hemma i byn, tillika stolta sponsorer av BKV (smygreklam värt minst en Big Mac va?) Förresten, dom kör med gratis entré så räkna med minst 8.000 pers imorgon (45 i premiären).

ps. Bilden från 19/2 2011, BKV - Bollstanäs 4-2.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar