torsdag 15 augusti 2013

OMGÅNG 14SNABBSUMMERING - AV OMGÅNG FJORTON

BKV Norrtälje - Vallentuna BK  3-1 (2-1)
Vad ska man säga, underläge redan efter åtta minuter men BKV vänder upp och vinner igen. Elfte segern på fjorton matcher imponerar stort och tabellen visar att det nu är hela elva poäng ner till tvåan Bele. Ruggigt vad det stämmer för Vargarna och igår klev Bernström och Bagger fram och skrev in sig i skytteligan också. A Lindström som också gjorde en balja tror jag jagar andraplatsen nu eftersom det bara är ett par mål dit. Gillar honom starkt och tror han fixar det. Förresten, tänkte ni på att Hauta bytte ut samtliga tre målskyttar ;)
(0-1 Larsson 8, 1-1 Bernström 29, 2-1 Lindström 44, 3-1 Bagger 66)

Bollstanäs SK - Täby IS  1-1 (0-0)
Higgs kvitterar för Täby med elva minuter kvar och på övertid får BSK Patsouras utvisad, det kan komma att kosta. Bollstanäs under nedflyttnings-strecket och Täby strax ovanför men bägge lagen ligger på samma antal poäng. Stenhårt för lagen där nere nu, vilken höst-ångest för många.
(1-0 Karelius 69, 1-1 Higgs 79)

Bälinge IF - IK Fyris  1-0 (0-0)
Nittio personer såg när Bälinge tog sista chansen och dom flesta gick säkert hem nöjda med resultatet, men det satt hårt åt. Det tog nämligen 88 minuter innan Westerberg satte dit segermålet och säkrade tre ur-viktiga poäng som innebär att BIF nu bara har två pinnar upp till fyra lag. Två raka segrar är starkt!
(1-0 Westerberg 88)

IFK Österåker - Bele Bakaby FF  2-4 (1-3)
Österåker faller igen och det åter igen med fyra insläppta mål, svängdörrar i försvaret eller är det bara slumpen? Igår hade man visserligen poängchans då man reducerar till 2-3 med kvarten kvar. Men det blev ridå ner när Tollerup sätter en straff i 90:e minuten. I och med detta resultat och två mål av Jimmy Heneidy klättrade Bele förbi i tabellen och är nu ny serietvåa. Putte Ramberg mycket nöjd med moralen i laget nu.
(0-1 Heenidy 16, 0-2 Heneidy 22, 1-2 Lindberg str 33, 1-3 Svanström 45, 2-3 Iranpak 75, 2-4 Tollerup str 96)

Unik - Märsta IK  2-1 (1-0)
Märsta bara två gula igår, men det räckte inte att spela efter regelboken. Uppsalagänget vann med 2-1 efter det att dom båda "grenarna", Isgren och Zettergren satt dit varsitt mål. Unik klättrar upp två placeringar medans Märsta nu ligger på kvalplatsen neråt, det blir tungt nu om inte skärpning sker.
(1-0 Isgren 34, 2-0 Zettergren 49, 2-1 Lindberg 87)

Älvsjö AIK - IFK Aspudden  3-0 (2-0)
Älvsjö smiskade till serietvåan Aspudden och vann förvånansvärt stort, två mål redan i första halvlek visade vägen till vinst och lite andrum. Aspudden verkar ha problem nu och jag tror det beror mycket på den bristande fokuseringen, tur att dom inte ligger längre ner i tabellen. #10 vilade igår.
(1-0 Habtegergish 9, 2-0 Uskali 45, 3-0 Mistura 79)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

1 kommentar:

  1. 5-0 för TIS mot Bele i dag. Men det är bara en liten bit på vägen mot den stora utmaningen: Att vinna i Norrtälje! Vi laddar redan . . .
    cgk

    SvaraRadera