onsdag 21 augusti 2013

OMGÅNG 15SNABBSUMMERING - AV OMGÅNG FEMTON

BKV Norrtälje - IFK Österåker  1-1 (1-0)
En match som slutade oavgjort trots att det lika bra kunde ha slutat 5-0, men fotboll är fotboll och Österåkers kvittering kom på en straff i 95:e matchminuten. BKV har nu tio poäng ner till tvåan Aspudden och Österåker räddade en riktigt viktig pinne, ett Österåker som för övrigt har nästa omgångs mest spännande match framför sig. Nämligen ett vilt jagande Täby IS på hemmaplan. Ett hett derby!
1-0 Svecke 31, 1-1 Lindberg str 94

IFK Aspudden - Bälinge IF  3-0 (2-0)
Bälinge sprang på pumpen ordentligt efter några bra matcher, målvakten Thell utvisad i slutet av första och 2-0 till Aspudden på straff. Tungt! Sen kryddar Hedengren på med ett rött till i slutminuterna men då var matchen redan avgjord eftersom Birgersson (tillbaka eft avstängning) gjort 3-1 med kvarten kvar. Bälingen fortfarande jumbo och Aspudden upp som tvåa igen.
1-0 Neyth 19, 2-0 Hagren str 45, 3-0 Birgersson 77

IK Fyris - Unik  0-0 (0-0)
Ett till synes ganska avslaget Uppsala-derby som slutade 0-0. Vad ska man säga, fem byten, ett kort, tre målchanser vardera. Men förmodligen två lag som är ganska nöjda över sina poäng med tanke på tabell-läget.
Märsta IK - Bollstanäs SK  1-0 (0-0)
Omgångens sista match spelades klart ikväll, vet inte mer än att det hela slutade med att Märsta lyckades vinna och skrapade ihop tre mycket viktiga poäng. Bollstanäs kvar på nedflyttningsplats, två pinnar upp till Älvsjö AIK som just nu har kvalplatsen.
(1-0 ?)

Täby IS - Bele Barkaby FF  5-0 (1-0)
Täby krossar topplaget Bele Barkaby med hela 5-0 och tydligen var det helt rättvist också. Spännande att Täby gör tre mål i sista tio medans Bele tar tre gula istället, kanske speglar matchbilden lite. Livsviktiga poäng och upp två placeringar i tabellen och förbi nedflyttningkvalet just nu!
1-0 Samuelsson 5, 2-0 Självmål 52, 3-0 Meyer 79, 4-0 Meyer 84, 5-0 Martinez 90

Vallentuna BK - Älvsjö AIK  3-1 (1-1)
Vallentuna tar snabb revansch efter BKV-torsken och vinner stabilt efter ett monster-drag av coachen. Efter 1-1 i 58:e skickar han in "gamlingen" Daniel Lundkvist med dryga halvtimmen kvar och pang, pang, två baljor och 3-1. Snyggt där! Och tre superviktiga poäng bärgade i getingboet "där nere". Älvsjö som spöade topplaget Aspudden senast underpresterar fortfarande på bortaplan, bara en vinst på åtta matcher.
1-0 Gustafsson str 29, 1-1 Habtgergish 58, 2-1 Lundkvist 71, 3-1 Lundkvist 80"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar