onsdag 14 augusti 2013

VALLENTUNA-VINST


ÄNNU EN SEGER - NU BÖRJAR DET LUKTA "TVÅAN"

Åter igen vinner BKV Norrtälje, elfte vinsten på fjorton försök, och dom andra tre är oavgjorda. Den här gången mot serie-sjuan Vallentuna BK med 3-1 efter mål av Bernström, Lindström och Bagger. Laget vänder ett underläge och vinner igen och det är ju bara så makalöst bra, vilket lag, vilken moral, vilka krigare!! Ok jag ska kanske inte blåsa på med allt för många lovord redan men håll med om att det onekligen ser jäv**** bra ut just nu.

Det kommer lite mera under kvällen, inväntar lite info och eventuellt bilder... håll koll!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bilder uteblir tyvärr, påtänkt fotograf hanterade inte kvällsmörkret med kameran. Men vi ska inte klandra honom för det, det är jättesvårt att få bra bilder kvällstid. Kanske kanske att Flamencokungen kan leverera men han gick in "väggen" ikväll och återkommer eventuellt imorgon med mtrl. Tack till Swahnen dock som kom med en som vanligt "fyndig" bild hehe

Men jag kan däremot rapportera att IFK Österåker förlorade mot Bele Barkaby med 2-4, och vad jag hörde så låg Aspudden under i halvtid med två mål. Och om det höll i sig så skulle det innebära att Bele nu är ny tvåa med elva poäng upp till BKV. Det ser som sagt jäkligt stabilt ut, det kan bli en bra höst vargar ;)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar