torsdag 1 augusti 2013

PREMIÄR FÖR HÖSTSÄSONGENPÅ LÖRDAG SMÄLLER DET - HÖSTSÄSONGEN STARTAR ÄNTLIGEN

IK Fyris väntar i första matchen efter sommaruppehållet, ett Fyris som lyckades "nollnolla" senast lagen möttes. Spelschemat vänder som bekant nu vilket innebär omvänd ordning och en returmatch hemma direkt mot Uppsala-gänget som faktiskt har spelat bättre borta än hemma i år. Bara en förlust på fem matcher och tre vinster på det, så någon underskattning får inte finnas. Det skiljer visserligen tio poäng i tabellen och BKV är ju ännu obesegrade, och hemma har man fyra av fem vinster och hela 22-1 i målskillnad. Det är grymma siffror!

Håller tummarna att vargarna har fokus nu bara och inte tänker för mycket på det som hände igår. Kör den här matchen för Bellas skull istället, spela för er kapten och gör honom stolt över sina varg-kamrater. Och lite för mig också som ju är bortrest i vanlig ordning.... Nu kör vi, och ingen annan kan bära upp Bellas tröja #80 med större pondus än Henke. KRIGA NU!

Avspark lördag 3/8 kl 14.30 på Norrtälje IP.

ps. Senaste nytt om Daniel Bellander är att det tyvärr var fraktur på båda underbenen, vänster ben, och att man nu har utfört en krånglig operation på honom. Men att han nu har lämnat upvaket (hög som en örn sa mamma Kicki ;) och ligger på vanlig avdelning. BKV-Blogg och många många andra skickar en massa varma krya-på-dig-tankar till dig , och hela familjen, det vet ni!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar