lördag 16 april 2016

GUSK-VINST


GRYMT SKÖN VINST - NÄR BKV MOSADE GUSK

BKV vann en stabil seger över Gusk idag med sköna 3-0 efter mål av Emil Skogh 2 (som nu leder skytteligan) och Andreas Bellander. Kändes riktigt riktigt skoj att se matchen idag trots att det stundtals var regn och svinkallt, ett oerhört taggat BKV som redan från minut ett låg på som illrar på samtliga guskare. Nu blev det visserligen en mål-lös första halvlek men i andra var det proppen ur och vi fick se tre grymt fina mål av just Skogh och Bellander, och det var faktiskt bud på ett par till. Det här kallar jag en lagseger och väloljat maskineri, från en fruktansvärt bra Anton i mål, stark backlinje, frenetiskt kämpande mittfält och till ett par ständigt farliga anfallare. Stort plus till hela truppen och tränarna, kul, extra skoj att få tvåla dit Gusk också!

Två matcher nu och fortfarande inget insläppt mål, sex poäng och 8-0 i målskillnad imponerar, och jag tror de flesta motståndarna nu börjar inse att det inte kommer att bli några lätta matcher mot vargarna. Fyra matcher till spelades idag varav tre slutade oavgjort och poängtapp på sex lag. Sollentuna ledde just nu på övertid med 3-0 så dom hakar på i toppstriden. Nu längtar vi till nästa omgång och håller tummarna för att truppen håller sig intakt.
STORT TACK FÖR SHOWEN KILLAR!

Övriga resultat:
IK Franke - Västerås IK  3-3
Kvarnsvedens IK - Värmdö IF  1-1
Karlbergs BK - Boo FK  1-1
Sollentuna FK - Sundbyberg  3-0

UNT - där tränaren verkar ha stått och tittat på en annan match.
NT - där Skogh berättar om sina mål."Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar