söndag 24 april 2016

OMGÅNG 3, SUMMERINGSNABBGENOMGÅNG - RUNDA 3, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.


BKV Norrtälje - Syrianska IF  1-0
1-0 A Bellander str 85
Nu är BKV det enda laget som ännu inte har släppt in ett mål och samtidigt gjort flest, imponerande. Hela laget agerade stabilt mot Syrianska men fick inte till det riktigt framåt i första halvlek, Syrianska bjöd upp och matchen stod och vägde lite. Men dom tre poängen ramlade i alla fall in i andra genom en sent dömd straff efter det att Syrianskas målvakt rivit ner kapten Bellander. Straffen förvaltade han själv och satte den säkert i mål. Visst kan jag förstå syrianskas besvikelse men att skylla bort en hel match, en utvisning och en förlust på domare och filmningar känns bara B.
Odds: 1,50
Publik: 182
Nästa match för Norrtälje: Franke borta
Nästa match för Syrianska: Värmdö hemma


Boo FK - Sollentuna FK  0-1
0-1 M Thorstensson 50
En match där bortalaget hade det mesta men ändå "bara" lyckades vinna med ett mål, som givetvis sattes dit av skyttekungen Thorstensson. Sollentuna är fortfarande obesegrade och även om man försöker lägga favoritskapet på många andra klubbar, så kan jag åter påminna om att det är Sollentuna som oddsmässigt är favoriterna till div 3 segern till tre gånger pengarna.
Odds: 1,90
Publik: ?
Nästa match för : Gute borta
Nästa match för : Västerås hemma


Gusk - IK Franke  0-0
Gusk skrev innan matchen att det skulle bli kul att möta ett lag som inte bara slog långbollar, grattis publiken i kylan för matchen där det mest dramatiska blev sex byten och noll mål. Allvarligt jag har inte en aning om hur matchen spelades, men enligt Uppsala så var det guskarna som förde spelet.
Odds: 4,00
Publik: ?
Nästa match för Gusk: Karlberg borta
Nästa match för Franke: Norrtälje hemma


Skiljebo SK - Kvarnsvedens IK  0-2
0-1 C Serhanoglu 9, 0-2 A Hedlund str 28 
Kvarnsveden skräller till mot ett av de förmodade topp-lagen, Celal gör mål för andra matchen i rad och det redan efter nio minuter och kapten Hedlund sätter sen punkt för matchen med en straff i 28:e. Skiljebo faller ända ner till kvalplatsen medan KIK seglar upp från 10:e till 6:e trots att man idag bara hade tre man på bänken varav två debutanter. Noterbart att hemmalagets Dervis Grabus drog på sig sitt tredje gula på tre matcher, bra snitt på den killen.
Odds: 5,50
Publik: 121
Nästa match för Skiljebo: Håbo borta
Nästa match för Kvarnsveden: Sundbyberg hemma


Sundbybergs IF - FC Gute  2-2
0-1 V Dahlström 14, 0-2 V Dahlström str 26, 1-2 T Anar 58, 2-2 C Kitsos 94
Vi gratulerar Sumpan och den trehundra starka publikskaran som fick se sitt hemmalag ta sin första seriepoäng, och på vilket sätt man gjorde det sen. Tog tag i underläget i andra halvlek och lyckades forcera in bollen på övertid, i 94:e minuten. Snyggt. Tråkigare för Gute som dominerade det hela efter två snabba mål av Villiam Dahlström varav det ena på straff. Efter det borde man ha kunnat kontrollera det hela och fortsätta sin vinst-svit, men Sundbyberg skulle ha in bollen till varje pris idag, och dom gjorde det. Snyggt.
Odds: 4,00
Publik: 300
Nästa match för Sundbyberg: Kvarnsveden borta
Nästa match för Gute: Boo hemmaVärmdö IF - Håbo FF  1-1
0-1 A Sjögren 28, 1-1 N Netteryd 89
Surt poängtapp för Håbo i sista minuten, men desto viktigare för Värmdö som nu kryssat i två av tre matcher. Tyvärr så finns det inte så mycket mer matchinfo här.
Odds: 4,00
Publik: 84
Nästa match för Värmdö: Syrianska borta
Nästa match för Håbo: Skiljebo hemma


Västerås IK - Karlbergs IK  0-2
0-1 S Abohwo 45, 0-2 M Karelius 68
Publiken fortsätter strömma in på Swedbank Arena, åter igen strax över 60 personer, i stora Västerås? Det märks agg VIK verkar pressat redan, åter igen fem gula kort varav tre av dom i de sista tio minuterna, lite signifikativt liksom. Karlbergs duktige Mathias Karelius gjorde mål igen och har nu nätat i samtliga tre omgångar, fyra mål totalt, blir det fjärde raka matchen mot Gusk nästa helg? Starkt av KIK att vinna här och faktum är att man nu ligger trea i tabellen på samma poäng som Sollentuna.
Odds: 1,90
Publik: 65
Nästa match för Västerås: Sollentuna borta
Nästa match för Karlberg: Gusk hemma


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar