måndag 18 april 2016

OMGÅNG 2, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 2, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.


BKV Norrtälje - Gusk  3-0
1-0 E Skogh 51, 2-0 A Bellander 61, 3-0 E Skogh 77
Ett taggat hemmalag som skakade fram tre riktigt fina mål och vann tre poäng på det efter en relativt jämn match men där BKV helt enkelt var det bättre laget. Enligt Gusk:s tränare så var det tack vare tur och långbollar som BKV vann, men då räknade han nog inte sina egna för det var minst dubbelt så många. Nä, här fick man en lektion i fotboll men vägrade inse det. 8-0 i målskillnad på två matcher är imponerande.
Odds: 1,70
Publik: 258
Nästa match för Norrtälje: Syrianska hemma
Nästa match för Gusk: Franke hemma


FC Gute - Skiljebo SK  2-0
1-0 Zzimula 5, 2-0 Sandhagen 35
Fina 380 personer fick se sitt Gute ta tre poäng mot svåra Skiljebo efter två mål i första halvlek, där det första kom redan efter fem minuter, chockstart. I övrigt kan vi notera att Skiljebo drog på sig fyra gula kort och att Gute fortfarande håller nollan, bra jobbat.
Odds: 2,20
Publik: 380
Nästa match för Gute: Franke hemaa
Nästa match för Skiljebo: Kvarnsveden hemma


IK Franke - Västerås IK  3-3
1-0 A Engström 11, 2-0 M Johansson, A Emanuelsson 54, 3-1 A Botvidsson 70, 3-2 Durovic 72, 3-3 Durovic str 89
Västeråsderby där hemmalaget hade ett jättegrepp om matchen i sjuttio minuter, och där också VIK:s Bytyqi fått ett rött kort i 58:e och målvakten Assad fick utgå efter bara tjugotre minuter. Men sen brakade allting ihop för Franke och ett sargat VIK tryckte in tre snabba varav två från en duktig Durovic. Det sista målet kom på straff med en minut kvar att spela och lagen fick dela på poängen i ett svängigt derby med nio gula och ett rött.
Odds: 3,40
Publik: 285
Nästa match för Franke : Gusk borta
Nästa match för Västerås: Karlberg hemma


Karlbergs BK - Boo FK  1-1
0-1 C Stocklassa 37, 1-1 M Karelius 39
En jämn match där resultatet till slut stannade vid 1-1 och det får nog anses vara helt rättvist med tanke på att gästande Boo fick en billig straff i slutet på första halvlek. Men där Karlberg kvitterade två minuter senare och räddade en poäng i hemmapremiären.
Odds: 3,75
Publik: 112
Nästa match för Karlberg: Västerås borta
Nästa match för Boo: Sollentuna hemma


Kvarnsvedens IK - Värmdö IF  1-1
0-1 W Palmén 9, 1-1 C Serhanoglu 33
Två mål i första halvlek sen var butiken stängd, rekordlåga publiksiffran 60 st gjorde kanske att hemmalaget inte mäktade med att ta viktiga hemma-poäng. I övrigt så har inte så mycket mer framkommit om matchen. Jo att Värmdös Larnesjö drog på sig ett onödigt andra gult på övertid och får därför nöta bänk mot Håbo hemma.
Odds: 3,75
Publik: 60
Nästa match för Kvarnsveden: Skiljebo borta
Nästa match för Värmdö: Håbo hemmaSollentuna FK - Sundbybergs IK  3-1
1-0 C Ezeh 24, 2-0 D Gustafsson 45, 3-0 D Gustafsson 71, 3-1 D Badjelan str 85
En match som slutade som förväntat, det vill säga med en stabil hemmaseger. Sundbyberg vägde alldeles för lätt och man fick ett tröstmål i slutet på matchen, när Sollentunas Leino fick rött för hands i straffområdet (var tydligen fel spelare dock). Hemmalagets Gustafsson målade två gnger som inhoppare i 39:e, bra jobbat.
Odds: 1,25
Publik: 102
Nästa match för Sollentuna:  Boo borta
Nästa match för Sundbyberg: Gute hemma


Syrianska IF - Håbo FF  3-2
1-0 D Olsson 5, 2-0 S Plavsic 14, 3-0  S Plavsic 60, 3-1 D Al-Saed 61, 3-2 D Al-Saed 91
Här var det nära att det s.k Syrianska-spöket att slå till igen, att tappa matchen i slutminuterna. Men man kom undan med andan i halsen och det också tack vare att Håbo brände en straff i 72:a minuten. Även coachen måste ha varit påmind om vad som brukar hända med tanke på dom tidiga defensiva bytena i 45:e respektive 56:e minuten. Övrigt då... två tvåmåls-skyttar, två inlånade målvakter och tvåhundratvå gånger två på läktarna, omgångens publiksiffra på Swedbank.
Odds: 1,65
Publik: 404
Nästa match för Syrianska: Norrtälje borta
Nästa match för Håbo: Värmdö borta


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar