lördag 30 april 2016

TRE POÄNG MOT FRANKE


BKV VINNER FJÄRDE RAKA - FRANKE CHANSLÖSA

BKV Norrtälje åkte ner till Västerås för andra gången och besegrade enkelt IK Franke med hela 4-1 och det efter mål av 1-0 Andreas Bellander, 2-0 Oskar Kiianlinna, 3-0 Jim Stahre, 4-1 Pishdari Brwa. Mycket övertygande seriestart av vargarna som nu har full pott i poäng och hela 13-1 i målskillnad. Synd dock att Hermansson inte fick behålla nollan längre, och att vi hade Skoghen och Pettsson på bänken. SNYGGT JOBBAT ALLA!!

Några ord från en "säker källa".
Peter H varnade innan matchen att Franke skulle pressa HYSTERISKT, så att vi skulle vara beredda på detta. Och dom pressade verkligen, ibland "tokrusade" dom till och med. Dom spelade 4-3-3 och pressade med anfallarna och dom lyckas väl störa oss ibland med det men skapade ändå ingenting. Ett avslut på mål under första halvlek.

Dom spelade ganska hårt, ibland fult, framför allt mot Andreas Bellander och Brwa på topp, och Andreas fick också utgå i pausen efter att ha skallat ihop med en motståndare. Vi var klart bättre i andra halvlek och båda gångerna det kändes som om Franke var på väg att ta över matchenså gjorde vi mål. Det syntes ganska tydligt att dom är nykomlingar och att vi nu är en av seriefavoriterna, Franke spelade bra på egen planhalva och en bit in på vår sida men det räckte inte idag. Vi var helt enkelt ett nummer större än dom.

Tack Mr T för allt, du är guld värd :)

VLT - om Andreas Bellander och BKV
NT - om Pishdari Burre Brwa och BKV


Killen som hängde in 3-0, Jim Stahre

Kapten Bellander målade så klart 

Franke försökte sänka Andreas hela tiden, och han fick tyvärr utgå i halvtid. Usch! 

Kung Orra, gjorde sitt andra mål i år. Mr 50% :) 

Burre i skön höjdduell 

Kul att du fick göra ditt först mål i den röda tröjan Brwa... nu jäv***


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar