måndag 11 april 2016

OMGÅNG 1, SUMMERINGSNABBGENOMGÅNG - RUNDA 1, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.


Boo FK - IK Franke  2-0
1-0 S Lindberg Grumpfer 50, F Forsberg 56
Oavgjort i halvtid men sen såg Boo till att avgöra det hela på fem minuter, och Franke gick mål-lösa ur premiären. Nästa helg väntar derby mot Västerås IK som inte heller lyckades göra mål.
Odds: 1,70
Publik: 126
Nästa match för Boo: Karlberg borta
Nästa match för Franke: Västerås hemma


GuskSyrianska IF  1-0
1-0 M Mellberg 23
Tuff och tät match där lagen nog är lite oense om resultatet med tanke på ett tveksamt dömt mål samt ett bortdömt för SIF. Men däremot så verkar det ha varit en jämn match där förmodligen ett kryss hade varit mer rättvist. Bloggen skickar också en krya-på-dig hälsning till Syrianskas Marcin som fick en smäll och sjukvård på det, fem gula till Gusk säger en hel del om hemmalagets inställning. Ful-spel håller aldrig, men det borde dom väl vara medvetna om. Välkomna till Norrtälje!
Odds: 2,25
Publik: 102
Nästa match för Gusk: Norrtälje borta
Nästa match för Syrianska: Håbo hemmaa


Håbo FF - Kvarnsvedens IK  2-0
1-0 J Backlund 59, 2-0 K Kindström 68 
Nykomlingen Håbo tog tre fina poäng i premiären inför storpublik, 475 personer kom för att se hemmalaget avgöra matchen i andra halvlek. Två snabba mål inom loppet av knappt tio minuter fick Kvarnsveden att inse att det var kört för dagen men det tar man nog igen nästa helg.
Odds: 1,80
Publik: 475
Nästa match för Enskede: Syrianska borta
Nästa match för Arameiska: Värmdö hemma


Skiljebo SK - Sollentuna FK  3-3
0-1 M Thorstensson 31, 1-1 J Böckert 42, 1-2 M Thorstensson 56, 1-3 M Thorstensson 78, 2-3 H Tjärnhell str 93, 3-3 C Klinton 94
Hela 350 åskådare fick se en riktig rysare redan i premiären, helt galet att Skiljebo kommer igen och gör två mål på övertid och kvitterar, straff i 93:e och Klinton i 94:e, otroligt. Synd för Micke Thorstensson allra helst som lyckades göra ett hat-trick i första rundan av serien, varav två var straffar dock. Domaren verkar ha haft fullt upp med blåseriet, men det brukar ju bli en del straffar mot Sollentuna. Märkligt.
Odds: 3,80
Publik: 350
Nästa match för Skiljebo: Gute borta
Nästa match för Sollentuna: Sundbyberg hemma


Sundbybergs IF - Karlbergs BK  0-3
0-1 M Karelius 34, 0-2 A Bergendahl Kärki 36, 0-3 M Karelius 47
Även här kom en hel del publik för att se dom bägge nykomlingarna i "tvåan". Sundbyberg vägd dock för lätt och KBK fick psykologiskt viktiga mål i slutet av första och i början av andra. Mathias Karelius låg bakom det mesta och gjorde två mål samt assisterade till det tredje. Nu väntar en tuff uppgift för Sumpan i nästa omgång då man möter seriefavoriterna Sollentuna borta, det kan bli tufft att spräcka nollan men ingenting är omöjligt.
Odds: 3,00
Publik: 300
Nästa match för Sundbyberg: Sollentuna borta
Nästa match för Karlberg: Boo hemmaVärmdö IF - FC Gute  0-3
0-1 M Burman 12, 0-2 V Dahlström 69, 0-3 M Burman 72
Värmdö tappade tre poäng till Gotländska Gute som hittade nätet redan efter drygt tio spelade minuter. Jämnt spel sen ända fram till tjugo minuter kvar då bortalaget effektivt avgör matchen med två snabba mål efter varandra. Snyggt av Gutes Marcus Burman att göra två mål varav det ena rakt i nät på en frispark,
Odds: 1,90
Publik: 145
Nästa match för Värmdö: Kvarnsveden borta
Nästa match för Gute: Skiljebo hemma


Västerås IK - BKV Norrtälje  0-5
0-1 E Skogh 3, 0-2 Kiianlinna 27, 0-3 Bellander 61, 0-4 Seger 75, 0-5 Skogh str 92
Omgångens utklassning, Västerås fick en riktig lektion i att spela fotboll när gästande BKV kom besök. Den lilla publiken på dryga 60 kan inte ha varit mer än 20 när slutsignalen gick och jätte-förlusten var ett faktum. 0-5 i baken hemma i premiären är inte bra kan man väl enkelt konstatera, så här har man lite att jobba på innan nästa helgs derby mot Franke. BKV däremot övertygade stort och visade åter igen upp en rejält väloljad lagmaskin som dagen till ära inte var i närheten av motorstopp. ps BKV var det enda lag som inte drog på sig varningar i premiären, snyggt.
Odds: 1,90
Publik: 62
Nästa match för Västerås: Franke borta
Nästa match för Norrtälje: Gusk hemma


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar