söndag 1 maj 2016

OMGÅNG 4, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 4, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.


FC Gute - Boo FK  2-0
1-0 M Petersson Kettler 34, 2-0 M Petersson Kettler 88
Fina 402 personer fick se Gute bärga ytterligare en tre-poängare och det såg matchens lirare Marcus Petersson Kettler till med ett mål i vardera halvlek. Gute är nu ett av tre lag som ännu inte har förlorat någon match, och nu passerade man ett av dom, Sollentuna, och lade sig på andraplatsen efter BKV. Boo:s Stocklassa avstängd mot Kvarnsveden.
Odds: 1,90
Publik: 402
Nästa match för Gute: Västerås borta
Nästa match för Boo: Kvarnsveden hemma


Håbo FF - Skiljebo SK  0-1
0-1 P Damm 85
I Håbo gick 380 personer på match för att se laget ta en vinst, men dom får vänta ett par veckor till. För igår kom Skiljebo undan med dom tre poängen efter ett sent mål av kapten Damm, en jämn tillställning där lagen kanske borde ha fått dela på poängen men som sagt, det var SSK som tog dom allihopa. Noterbart att domaren inte delade ut ett enda kort vilket är ytterst ovanligt nu för tiden.
Odds: 2,10
Publik: 380
Nästa match för Håbo: Sundbyberg borta
Nästa match för Skiljebo: Värmdö hemma


IK Franke - BKV Norrtälje  1-4
0-1 A Bellander 3, 0-2 O Kiianlinna 35, 1-2 R Lindborg 64, 1-3  J Stahre 66, 1-4 B Pishdari 75
Det verkar som BKV trivs i Västerås, två bortamatcher nu och bägge just dit. 5-0 ena gången och 4-1 nu, mycket imponerande. Franke kunde inte freda sig trots ibland ganska tufft spel, utan det var Bellander som smällde in ledningsmålet inte långt efter avspark och efter en halvtimme så hittar mittbacken Kiianlinna nätet och BKV hade 0-2 i paus. Det blir 1-2 och IKF känner lite vittring... i två minuter för sen rasar 1-3 in och i slutet av matchen får även Pishdari göra sitt första mål för BKV. En övertygande seger och Norrtälje har nu fyra raka vinster och hela 13-1 i målskillnad, lägg sen till att man har två man i skytteligatopp på det, det ser bra ut.
Odds: 1,80
Publik: 185
Nästa match för Franke: Syrianska hemma
Nästa match för Norrtälje: Karlberg hemma


Karlbergs BK - Gusk  2-4
0-1 H Englund 47, 0-2 M Mellberg str 60, 0-3 P Källsten 62, 0-4 H Englund 67, 1-4 S Abohwo 74, 2-4 S Abohwo 83
Här hände det saker, i alla fall i andra halvlek. Sex mål och det hela började i 47:e minuten, och sen åker Karlberg på en utvisning och straff på det, 0-2. Efter det så rasade KBK ihop och Gusk smäller in två mål till på bara tre minuter, hur var moralen i hemmalaget? Ok Sunday gör sitt och tröstmålar ett par stycken på slutet men det räckte inte, Gusk hade flytet idag.
Odds: 3,40
Publik: 102
Nästa match för Karlberg: Norrtälje borta
Nästa match för Gusk: Sollentuna hemma


Kvarnsvedens IF - Sundbybergs IF  0-1
0-1 K Mohamed 72
Sundbyberg tog lite oväntat hem sin första serievinst uppe i Borlänge, det var starkt gjort. Och inte nog med det, man höll nollan för första gången också. I och med vinsten så lämnade Sumpan nedflyttningsplatsen och klättrade över alla streck. Trist dock för Ricardo Gray som fick sitt tredje gula efter bara tre matcher, bra jobbat, not.
Odds: 2,20
Publik: 121
Nästa match för Kvarnsveden: Boo borta
Nästa match för Sundbyberg: Håbo hemmaSollentuna FK - Västerås IK  3-0
1-0 K Ramsell 70, 2-0 K Ramsell 72, 3-0 K Ramsell 87
Västerås ska en eloge för sitt kämpande, men det räckte inte tyvärr, ni kan inte åka på bortamatch med tre avbytare så är det bara, Sollentuna är för bra för det. Och när matchen stod och vägde i över en timme så slänger man in Kalle Ramsell  i 63:e minuten och han tackar för det och smäller in ett äkta hat-trick på en kvart, grymt!. Årets andra hat-trick i serien och båda gjorda av Sollentuna, förra gången Micke Thorstensson. Tyvärr VIK, åker ni inte ur så kommer ni att få kvala, det ser bedrövligt ut just nu. Grattis till Jonas för att du höll nollan ;) ps. VIK:s Belmin Alic är den första i årets serie att dra på sig tre varningar och en avstängning, och det på bara fyra matcher, stabil kille.
Odds: 1,15
Publik: ?
Nästa match för Sollentuna: Gusk borta
Nästa match för Västerås: Gute hemma


Syrianska IF - Värmdö IF  3-3
0-1 Y Ouni 7, 1-1 P Orolin, 3-2 J Bahar 42, 3-1 J Marcin 57, 3-2 J-C Okou 77, 3-3 I Niambele 91
Nä jag kommer aldrig att säga "vad var det jag sa", men åter igen så tappar syrianerna i slutet på matchen, dom gör ALLTID det, helt makalöst. Här leder man man 3-1 med knappa kvarten kvar och så blir det mental härdsmälta i laget som vanligt. Bra dock att man är nöjda med domarinsatsen den här gången, men fick ju en poäng med sig liksom. Tycker SIF spelar helt ok men man blir inte klok på deras psykiska bit, hur svårt kan det vara?
Odds: 3,80
Publik: 222
Nästa match för Syrianska: Franke borta
Nästa match för Värmdö: Skiljebo borta


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar