lördag 21 maj 2016

SKÖN BORTAVINSTBKV ÅKTE TILL BORLÄNGE - OCH KOM HEM MED TRE POÄNG

BKV:s långa dag är över och laget har precis kommit hem efter en tolvtimmars resa på dammiga landsvägar. Jag ursäktar sen rapport på bloggen men jag ville ha lite mer kött på benen innan inlägget. Så jag fick tag i Kim Askebris som så klart ställde upp på en snabb intervju angående matchen. Har ni tänkte på vilka underbara spelare vi har i laget som ställer upp för er, som offrar hela dagar och som sen oavsett resultat kommer med rapporter. Bloggen är grymt imponerad över er (som vanligt).

"En kontrollerad match där vi ligger rätt i våra försvarspositioner och hugger när vi får tag i bollen. Första halvlek slutar 0-0 men kunde likväl kunnat slutat med en 1-0 ledning för oss. I andra halvlek så fortsätter vi i samma anda då vi hade snack i halvtidspausen om att det kommer att löna sig om vi bara fortsätter nöta på. Och sen dunkar Emil in 1-0 på en frispark och Albin placerings-skjuter in 2-0 strax efter det. Vi lägger oss belåtet på försvarssidan och dom börjar lyfta långt sista kvarten. Dom får tyvärr utdelning i form av en frispark och utnyttjar ett missförstånd mellan Anton och muren och får då in 1-2. Men närmre än så kommer dom inte och vi får med oss tre poäng hem, extra härligt efter en så lång dag, I efterhand så känns det väldigt skönt med en vinst i en erkänt svår bortamatch."

Tusen tack Kim och alla andra som gjorde det idag, ingen match är given, inga poäng är gratis och alla måste kämpas hem och det gjorde ni. Ha en trevlig lördagskväll allihopa, vi älskar er :)

ps. Dalademokratens matchrapport måste väl ändå få pris på galan för "journalistik-för-ointresserade". Avgå!


Dagens övriga resultat:
Håbo - Gusk 0-0 --- Sömnpiiler som vanligt nu för tiden när Gusk spelar.
Skiljebo - Boo 1-0 --- Skiljebo nyper poängen, men inte mer än så.
Sollentuna - Karlberg 3-2 --- Sollentuna vinner på en hörna i 91:a.
Värmdö - Västerås 3-0 --- VIK chanslösa och fick fjärde utvisningen i år."Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar