söndag 22 maj 2016

OMGÅNG 8, SUMMERINGSNABBGENOMGÅNG - RUNDA 8, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.FC Gute - IK Franke  3-1
1-0 V Dahlström 15, 1-1 M Simonsen 27, 2-1 Självmål 42, 3-1 V Dahlström 95
Duktige Villiam Dahlström sätter dit ytterligare två mål och går nu upp i ensam skytteligaledning. Västeråsarna kom dit som näst-jumbo och åkte hem som dito, och även om dom stod upp bra idag så får dom ingen lätt väg mot något nytt kontrakt, Gute däremot går som tåget och så länge inget händer i truppen så ser det ju bra ut. Men orkar man stå emot Sollentuna, och Norrtälje för den delen? Grym uppslutning i Visby, hela 821 personer som såg matchen.
Odds: 1,20
Publik: 821


Håbo FF (9)- Gusk (8)   0-0
0-0 
Tvärtyst från båda lagen, dålig plan, noll publik rapporterat från domaren och 0-0 på det zzzzzzzzzz
Odds: 3,75
Publik: ?


Kvarnsvedens IK - BKV Norrtälje  1-2
0-1 Skogh 69, 0-2 A Seger 73, 1-2 R Karlsson 84
Sena mål avgör för gästande BKV och det av bland annat skytteligaledaren Emil Skogh, samt duktiga Albin Seger. Kvarnsveden reducerar dock men är aldrig nära att rädda någon poäng, vilket är surt i sig men man behåller kvalplatsen och en skön fempoängs-lucka ner mot Västerås-lagen VIK och Franke. Noterbart hur få mål KIK gör, men är samtidigt svåra att måla på, jag tror det räddar dom i slutändan av serien. BKV kvar som två i serien men det är tätt i toppen med tre lag som kommer att kriga skiten ur varandra. Kul.
Odds: 1,75
Publik: 150


Skiljebo SK - Boo FK  1-0
1-0  H Tjärnhell 84
Wow, stenhård match med massor av händelserika situationer och två utvisningar, det var tätt tätt tätt när dom här två lagen möttes men duktige Tjärnhell såg till att poängen stannade hemma i Västerås. Trodde Skiljebo skulle vara bättre i år men det ser tungt ut, nu åkte "fule" Grabus på ett rött och Sheikomar är avstängd efter tre gula efter ett inhopp i 82:a. Tur kanske att man möter dåliga Västerås i derby nästa match, det kan ju sluta hur som helst... med femton gula och fem röda? Boo tappade värdefull mark som man inte har råd med och nu får man jobba dubbelt så hårt för att komma förbi dom tre topplagen, och det utan Stocklassa som ju också fick rött och det redan efter 34 minuter för två gula, och som därmed är det svarta fåret i omgången.
Odds: 2,65
Publik: ?


Sollentuna FK - Karlbergs BK  3-2
1-0 D Gustafsson str37, 1-1 M Karelius 67, 1-2 M Karelius 73, 2-2 K Ramsell  str75, 3-2 Sumba 91
Tre matcher i denna omgång där domarna bara skiter i att rapportera publiksiffror, uselt! Whatever, det här blev ju stenhårt värre där seriefavoriterna fick kriga det värsta man kunde för att rädda poängen, och det kom på två straffar och en hörna i 91:a minuten. Man tar ledningen som förväntat och håller den i 67 minuter men sen kvicknar duktige Karlelius i Karlsberg till och trycker dit två raka på bara sex minuter. Men SFK hade inte gett upp utan kvitterar strax efter det och tror ni inte att dom knoppar in ett segermål på övertid. Fortsatt tredjeplats i serien är ett faktum och i år duktiga Karlberg får fortsätta kriga under topplagen, dock utan både Keshavarz och Westin som fick sina tredje gula kort. SFF:s Viktor Kramer likaså efter dubbla gula och rött kort i 72:a minuten.
Odds: 1,60
Publik: ?Syrianska IF - Sundbybergs IK  2-0
1-0 P Orolin 84, 2-0 S Plavsic 91
För en gångs skull så gör Syrianska det omvända, man släpper inte in mål i slutminuterna utan gör dom själva. Sena sena mål avgör matchen och laget klättrar nu upp på en fjärdeplats samt för upp duktige Plavsic ett snäpp i skytteligan. Det går bra nu.
Odds: 324
Publik: 2,15


Värmdö IF (10) - Västerås IK (14)   3-0
1-0 J Famhy 62, 2-0 J Bolander 64, 3-0 B Habtgergish 68
Värmdö tar viktiga poäng i bottenstriden till skillnad mot Västerås som fortfarande inte har vunnit i år och nu lyckades man ta hem sin fjärde utvisning på åtta matcher. Allvarligt, det känns nattsvart i Västerås. Värmdö kanske inte ska vara allt för kaxiga dock med tanke på fem gula och tre man som nu riskerar avstängning, men segern var odiskutabel. Gillar krossen på fyra minuter, va fan hände, mål i 62:a, 64:e och 68:e. Fyrverkeri. Nya tränaren i Västerås lär ju ha huvudvärk i flera dagar efter detta.
Odds: 1,75
Publik: 50


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar