söndag 8 maj 2016

SOLLENTUNA-SEGER

Foto: BKV Norrtälje

BKV ÖVERTYGADE  - NÄR MAN BESEGRADE SERIEFAVORITERNA

En grymt viktigt och härlig vinst idag mot topplaget och seriefavoriterna Sollentuna med 2-0 på bortaplan och det efter 1-0 av kapten Andreas Bellander i 74:e på straff, samt 2-0 av Didier Kony på retur av Bellander. Jag är djupt imponerad av lagmaskinen BKV som bara tuggar upp allt motstånd, man är alltså fortfarande obesegrade efter sex omgångar och verkar ha seriens bästa försvar samt minst ett par fina målskyttar och en grym keeper. Ett stort grattis till er alla för den här härliga vinsten!! ps. Skoghen blev utvisad på övertid av någon märklig anledning, återkommer om det senare.

Fick några snabba ord med kapten Andreas Bellander efter hemkomsten.

Vad säger du om matchen idag Andreas?
"Vi gör en klockren bortamatch mot ett väldigt bra lag! Ligger väldigt rätt i defensiven och är dessutom farligare och spetsigare än Sollentuna när vi går framåt! Grym laginsats helt enkelt! Vi är lite illa ute i början på matchen men käkar oss in i det mer och mer! Tycker att vi återigen visar hur starka vi är i andra halvlek där vi är det klart hetare laget och gör två fina mål."

Håller du med mig när jag säger att ni är en grym lagmaskin?
"Ja, jag är galet imponerad över vad den här gruppen presterar i match efter match. Verkligen ingen lätt bortamatch att åka till med vetskapen att vi dessutom möter Gute nästa helg. Tycker att vi i och med det här visar vart vi hör hemma i den här serien och håller vi bara ihop gruppen och fortsätter med den här moralen så ser det ljust ut."

Tusen tack kompis, hälsa laget och gratta dom.
"Tack själv, det ska jag göra""Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar