söndag 15 maj 2016

OMGÅNG 7, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 7, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.


BKV Norrtälje - FC Gute  0-4
0-1 V Dahlstöm 4, 0-2 M Peterson Kettler 7, 0-3 A Avric 38, 0-4 J Westergren 71
Sjukt stora siffror i seriefinalen, men helt rättvist, BKV krossades på sju minuter och sen blev det inte mer av det. Gutarna ägde matchen efter en femtimmars-resa mot ett hemmalag som fortfarande låg hemma och sov. 0-3 i paus blev 0-4 vid full tid och våldtäkten var fullbordad. Hade man bara stått upp mot första målet så hade matchen blivit helt annorlunda, tro mig. Men det var för svagt. Det är bara att gratta Gute för tre enkla poäng och nummer 14 var helt ok. Matchens underhållning var annars Gutes målis som verkade ha lepra i dojorna. Helt makalöst dåliga utsparkar varje gång ;) Mindre roligt att se Noi bli utvisad i 83:e efter sitt andra gula, två röda kort i två raka matcher är inte bra, och Skogh har fortfarande en kommande avstängning att vänta.
Odds: 2,05
Publik: 392


Boo FK  - Värmdö IF  3-1
1-0 F Sanneh 41, 2-0 Självmål 45, 2-1 A K Holmberg 91, 3-1 A V Benedikz 95
Stockholmsderby där gamla Nacka drog det längsta strået efter en jämn batalj. Värmdö smällde på i sista kvarten och var nära en poäng men Boo satte dit den långt in på övertid. Nu skiljer sju poäng lagen åt och Boo stannar just nu på en fin fjärdeplats medans Värmdö dalade ner på kvalplatsen, och jag tror att vi fick svaret där på vilka som är bäst i stan just nu, eller vad säger favoriterna Sollentuna om det?
Odds: 1,65
Publik: 150


Gusk - Kvarnsvedens IK  1-0 
1-0 H Englund 41
Gusk bränner en straff innan dom gör matchens enda mål och vinner med nöd och näppe över Kvarnsveden. Rättvist, ja förmodligen.
Odds: 1,50
Publik: 87


IK Franke - Sollentuna FK  0-4
0-1 B Sonko 24, 0-2 B Sonko 44, 0-3 A Johansson 61, 0-4 D Gustavsson 86
Franke fortsätter läcka som ett såll och det passade Sollentuna så klart på att utnyttja. Två mål i vardera halvlek och tre nya poäng var ett faktum. En enkel seger och Franke lär få det svårt att hänga kvar om man inte skärper upp sig rejält nu. 54 pers på matchen, bottenrekord eller?
Odds: 1,60
Publik: 54


Karlbergs BK - Syrianska IF  1-3
0-1 R Hysko 20, 1-1 K Keshavarz 42, 1-2 S Plavsic 47, 1-3 S Plavsic 49
Åtta gula och två röda för Syrianska och ändå vinner man matchen, hel galet då Karlberg förra veckan stod för en mycket bra insats mot BKV Norrtälje. Tog man ut sig fullständigt. Ok nu ägde tydligen KBK mest boll men Syrianerna hade flytet och trots då att man får både Akpinar och Bahar fick röda kort så vinner man detta viktiga möte. Lagen ligger nu på samma poäng, femma respektive sexa i tabellen. Kuriosa, Syrianskas första vinst utanför Västerås på nästan exakt ett år, grattis.
Odds: 4,00
Publik: 100Sundbybergs IK - Skiljebo SK  0-2
0-1 H Safari 83, 0-2 J Böckert 92
Skiljebo i kris gjorde det man skulle, åkte till Sumpan och bärgade hem tre mycket viktiga poäng. Laget har haft oerhört svårt att göra mål och så såg det länge ut att bli även denna gång men med sju minuter kvar så dunkar SSK in två mål och vinner matchen. Snopet för Sundbyberg men man ligger fortfarande kvar över strecket och har faktiskt bara en "trepoängare" upp till femman i tabellen.
Odds: 2.30
Publik: 120


Västerås IK - Håbo FF  1-3
0-1 str D Yilmaz 7, 1-1 N Durovic 17, 1-2 J Kristiansson 42, 1-3 D Al-Saed 54
Sjätte förlusten av sju nu för Västeråsarna och ohjälpligt sist i tabellen, ok man har bara en pinne upp till lokalkonkurrenten Franke men dessa två har nu ett hopp upp till kvalplatsen för nedflyttning. Av Västerås fyra lag så lär hälften av dom få det svårt att förnya kontraktet i tvåan. Det blir tufft för VIK.
Odds: 2,50
Publik: 129


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar