söndag 29 maj 2016

OMGÅNG 9, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 9, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.BKV Norrtälje - Håbo FF  3-1
0-1 J Kristiansson 5, 1-1 E Skogh 7, 2-1 J Stahre 31, 3-1 E Freij 84
BKV fick en kalldusch åter igen på hemmaplan med ett baklängesmål redan efter fyra minuter, men den här gången kvitterar man omgående på ren jävlar anamma. Och innan halvtid hinner man med att vända på det hela genom att helt enkelt kriga för allt och alla idag, en härlig syn måste jag säga. BKV får sen spela med en man mindre sista kvarten och det blir lite upp och ner ett tag, men super-suben E Freij kliver in och avgör det hela genom att snyggt sno bollen och rulla in 3-1. Håbo stod upp bra och jag tror man golvar Franke i nästa omgång, BKV åker till Värmdö för att försöka behålla den delade serieledningen med FC Gute.
Odds: 1,50
Publik: 350


Boo FK - Sundbybergs IK   2-3
1-0 F Sanneh 9, 2-0 T Bah 5, 2-1 Y Egag 57, 2-2 K S Larsson 86, 2-3 Y Egag 93
Lite nederlagstippade Sundbyberg tar en fin skalp genom att bortaslå Boo, ska vi säga att det var en coachvinst med tanke på bytet i 78:e minuten när Kim Skarf Larsson byts in och som målar efter bara åtta minuter. Ok sen kryddar Egag på med sitt andra mål på övertid men visst såg det snyggt ut. Vad säger Boo som gör två mål i den första kvarten men som sen tror att matchen är klar, och har man seriens tunnaste bänk? Tre man mot gästande Sumpans sju, hur, varför? Och nu fick man till råga på allt Köksal avstängd i nästa omgång, svettigt.
Odds: 3,10
Publik: 197


Gusk - Värmdö IF   0-2
0-1 N Netteryd 49, 0-2 L Allen 90
Gusk matchar med ny målvakt i Bylund och kör med bara två byten, mycket märkligt med tanke på att laget hänger på gärdsgårn. Bara sex gjorda mål totalt är näst sämst i serien och nu har man "nollat i sex matcher, dags att vända upp och ner på Uppsala i jakt på en målgörare tror jag. Värmdö kommer med full-laddad trupp och snor med sig tre poäng från Uppsala genom ett sent 2-0 mål. Gusk faller och ser svaga ut, var har deras hjärta tagit vägen, inte ens publiken kommer längre. Viktiga Mellberg i Gusk avstängd i nästa omgång och VIF får klara sig utan Larnesjö, Noterbart också att Värmdö har gjort elva mål och det på tio målskyttar, endast Herr Netteryd har mäktat med att trycka in två bollar. Bredd eller brist på spjutspets?
Odds: 3,75
Publik: 110


IK Franke - Kvarnsvedens IK   4-1
1-0 A Emanuelsson 8, 2-0 A Engström Appelfeldt 17, 3-0 V Nilsson 29, 4-0 A Emanuelsson 36, 4-1 E Hjälte 58
Jumbo-final. Mycket starkt av Franke att bita ihop här och ta tre ur-viktiga pinnar mot Kvarnsveden som ligger platsen över dom. Nu är det bara två poäng mellan lagen istället för hela åtta, snacka om energi-boost. KIK däremot som faktiskt har varit bra i försvaret rasade ihop fullständigt i första halvlek, fyra mål i baken efter bara 36 minuter, vad hände. Adam Emanuelsson fortsätter att övertyga i Franke och motståndarna får se upp framöver. Vilket man dock slipper med Medvegy i nästa runda, som blev kortad för tre gången och missar nästa fight.
Odds: 2,20
Publik: 150


Karlbergs BK  - FC Gute   4-0
1- M Gassama str 56, 2-0 D Lividikos 71, 3-0 D Lividikos 80, 4-0 D Lividikos 90
0-0 i halvtid men sen rasar allting för gotlänningarna som får se sig krossade av Karlberg, så nu vet dom hur Norrtälje kände sig senast när man vann med samma siffror. Segersviten bröts i andra halvlek efter det att målvakten Stenhoff blivit utvisad och 1-0 sattes på straff. Sen klivr målkytten ut och in kommer Karlbergs David Lividikos med 23 minuter kvar att spela och tror ni inte att han killen smäller in ett rå-äkta hattrick på den lilla speltiden och "lill-skrällen" var ett faktum, men för oss som har sett KIK spela vet att det är ett bra lag och här bevisade man det verkligen. Imponerande.
Odds: 3,60
Publik: 120Sollentuna FK - Syrianska IF   0-1
0-1 J Bahar 31
Sjätte raka utan förlust nu för syrianerna, seriens formstarkaste lag brottade ner starka Sollentuna och matchhjälte blev Jonathan Bahar med sitt mål i första halvlek. Fint odds på den här tvåan, över fem gånger insatsen. Den här segern innebar att man nu lägger sig på fjärde plats i serien och har ett fint häng på lagen ovanför, med just Sollentuna närmast inom två poäng bara. Kanske byter lagen platser nästa helg då Sollentuna måste resa till Visby medans Syrianska får ta emot ett lite skakat Boo hemma. Förresten, Thorstensson i SFK avstängd nästa match efter sitt tredje gula kort.
Odds: ?
Publik: 5,50


Västerås IK - Skiljebo SK   1-3
0-1 D Karlberg 19, 0-2 C Klinton 76, 0-3 H Safari 79
Västerås bara fortsätter att förlora, nu åttonde av nio och det i ett derby, det är tvärstopp. Laget är ohjälpligt sist och har nu fyra pinnar upp till nästjumbon och lokalkonkurrenten Franke, inte bra.  Förresten grattis VIK till att ni rycker i "ful-ligan", men det kostar fett. Nu är Wissing borta efter tre gula och M Winkue har nu jobbat (?) ihop ett rött+tre gula vilket betyder andra avstängningen. Hur tänker ni? Skiljebo däremot klättrar snabbast av alla i serien och är nu uppe på en femteplats, det var tögt i början men nu verkar det ha lossnat lite.
Odds: 1,55
Publik: 258


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar