måndag 9 maj 2016

OMGÅNG 6, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 6, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.


FC Gute - Gusk  5-0
1-0 V Dahlström 26, 2-0 M Burman 50, 3-0 V Dahlström 66, 4-0 M P Kettler 78, 5-0 M P Kettler 85
Gusk flög ner till Gotland, blev våldtagna och flög sen hem igen. Gute imponerar och i och med denna utklassning så toppar man nu tabellen på bättre målskillnad. Noterbart att fjorton av lagets sjutton mål kommer från dagens trio av målskyttar, så här är det bara att se upp för Dahlström, Kettler och Burman i framtiden. BKV får känna på dessa redan kommande helg då lagen möts i en ren seriefinal, två obesegrade lag med bara två insläppta mål på sex matcher. Tungviktsmöte!!
Odds: 1,80
Publik: 366
Nästa match för Gute: Norrtälje borta
Nästa match för Gusk: Kvarnsveden hemma


Håbo FF - Boo FK  0-2
0-1 Y Ünver 13, 0-2 J Granström 56
Håbo vann premiärmatchen hemma men har sedan dess inte en enda trepoängare. Har hört att man "skyller" på underlaget gräs, och bara det är ju lite tragiskt, ska inte fotboll spelas på gräs? Men Boo fixade det och vann matchen med ett mål i vardera halvlek, och man var också det bättre laget sett till bollinnehav och målchanser även om Håbo hade en pärla i stolpen en gång.
Odds: 2,00
Publik: 225
Nästa match för Håbo: Västerås borta
Nästa match för Boo: Värmdö hemma


Karlbergs BK - IK Franke  4-0
1-0 A B-Kärki 38, 2-0 K Keshavarz 49, 3-0 S Sabetkar 52, 4-0 A Flyckt 91
Karlberg krossade Franke med 4-0 och jag är inte förvånad efter att ha sett dom förra helgen, man har ett bra lag och kan man tygla känslorna och gå kort-fria ur matcherna så kan dom klättra högre. Franke ligger näst sist en pinne före lokalkonkurrenten Västerås IK och det ser fortsatt väldigt tungt ut för dom, vänder det mot Sollentuna nästa helg. Nej.
Odds: 1,60
Publik: 200
Nästa match för Karlberg: Syrianska hemma
Nästa match för Franke: Sollentuna hemma


Kvarnsvedens IK - Västerås IK  2-1
1-0 R Karlsson 11, 2-0 R Karlsson 47, 2-1 R Rönnholm 65
Västerås sparkar tränaren redan efter fem matcher, Acar ersätts av Boere, och han lärde sig redan igår hur VIK spelar fotboll. Sex gula och ett rött för VIK idag, man öser på och kan man inte vinna serien så kan man ju alltid försöka bli etta i "ful-ligan". Arton varningar och tre (!) utvisningar på sex matcher, det där laget kommer aldrig att orka hela serien med det uppförandet. Kvarnsvedens Rikard Karlsson blev match-hjälte med sina båda mål och segern var odiskutabel trots ett tröstmål från västeråsarna. KIK:s Altin av stängd mot Gusk efter tre gula nu.
Odds: 1,60
Publik: 127
Nästa match för Kvarnsveden: Gusk borta
Nästa match för Västerås: Håbo hemma


Sollentuna FF - BKV Norrtälje  0-2
0-1 A Bellander str 74, 0-2 D Kony 84
Tungviktsmötet slutade med att gästande BKV åkte hem med alla dom viktiga poängen, mitt framför Sollentunas 210 betalande, snopet. Men målen satt hårt åt och båda kom i sista kvarten. BKV:s Andreas Bellander satte en straff på gamle vargen Jonas Olsson, liten repris på förra året men då med annan målvakt. Kaptenen är 100% på straffar och hade inga som helst problem den här gången heller. Tyvärr så blev Emil Skogh utvisad efter sitt andra gula och det hände på övertid. BKV fortfarande obesegrade men tappade tabell-ledningen eftersom Gute utklassade Gusk, spännande nästa omgång då vi tar oss an just Gute, kul.
Odds: 3,40
Publik: 210
Nästa match för Sollentuna: Franke borta
Nästa match för Norrtälje: Gute hemmaSyrianska IF - Skiljebo SK  1-1
1-0 R Mahmoud 16, 1-1 D Grabus 56

Odds: 3,50
Publik: ?
Nästa match för Syrianska: Karlberg borta
Nästa match för Skiljebo: Sundbyberg borta


Värmdö IF - Sundbybergs IK  0-1
0-1 Y  Egag 77
Tack vare matchhjälten Egags sena mål så seglade sumpan förbi hela fem lag och lägger sig för tillfället på en mittplats. Värmdö stred tappert men fick se sig slagna med ett mål inprickat med bara tretton minuter kvar på resultattavlan. Surt.
Odds: ?
Publik: 3,60
Nästa match för Värmdö: Boo borta
Nästa match för Sundbyberg: Skiljebo hemma


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar