torsdag 5 maj 2016

OMGÅNG 5, SUMMERINGSNABBGENOMGÅNG - RUNDA 5, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.


BKV Norrtälje - Karlbergs BK  1-1
0-1 D Lividikos 17, 1-1 E Skogh 26
BKV:s segersvit bröts men man är fortfarande obesegrade efter det att man hämtat upp underläge till oavgjort hemma mot Karlsberg. 0-1 mål var för övrigt jäkligt tveksamt och domarna var först inte helt överens, ribba ner, stolpe ut, Anton och allmänt tilltrasslad situation. Skit samma, domaren dömde mål och underläget var ett faktum. Skogh kvitterade bara tio minuter senare och sen bjöds det på en hel del chanser åt båda håll men inga fler mål. Saknaden av kapten Bellander var stundtals stor tyckte jag och när Skogh gick av efter en halvtimme så kändes det ju inte helt bra. Men idag var vår backlinje åter igen otroligt kämpa-sugna och jag ger stort plus till samtliga "där bak". Klantigt av gästerna Gassama att dra på sig två gula efter att ha hoppat in i 72:a minuten, den sista var för spark i huvudet liksom?
Odds: 4,50
Publik: 252
Nästa match för Norrtälje: Sollentuna borta
Nästa match för Karlberg: Franke hemma


Boo FK - Kvarnsvedens IK  1-0
1-0 M Forsberg 28
Två värdelösa hemsidor med sena matchrapporter gör att man vet noll om vad som hände i matchen. Förutom då att hemmalaget Boo/Nacka vann efter ett mål av brorsan Forsberg inför 76 betalande. Boo har totalt 17 gula på fem matcher, värst av alla. Kvarnsveden bara sju, näst minst av alla... otack är världens lön. Fredrik Forsberg får i alla fall vila eftersom han nu är avstängd mot Håbo
Odds: 1,65
Publik: 76
Nästa match för Boo: Håbo borta
Nästa match för Kvarnsveden: Västerås hemma


Gusk - Sollentuna FK  0-1
0-1 Självmål 8
Det blev ingen större målfest i Uppsala direkt, det hemmapubliken fick se var ett tidigt självmål och sen bidde det inget mera. Sollentuna fortsätter vara obesegrade medans Guskarna ramlade ner till en sjundeplats i tabellen.
Odds: 1,85
Publik: ?
Nästa match för Gusk: Gute borta
Nästa match för Sollentuna: Norrtälje hemma


IK Franke - Syrianska  1-2
0-1 P Orolin 12, 1-1 A Engström Appelfeldt, 1-2 J Bahar 28
Västerås-derby med nästan 500 åskådare och där Syrianska tog hem full pott efter att för en gångs skull ha överlevt de sista tio minuterna. Franke hade sina chanser men hade åter igen svårt att komma till bra avslut, precis som mot Norrtälje. Det är helt klart något man får jobba på för resten av laget verkar ju spela helt ok.
Odds: 2,20
Publik: 472
Nästa match för Franke: Karlberg borta
Nästa match för Syrianska: Skiljebo hemma


Skiljebo SK - Värmdö IF  0-1
0-1 L Christensen 33
Skiljebo gör ingen glad på hemmaplan, två raka torskar och inte ett enda mål framåt, det ser inte bra ut. Värmdö desto gladare för här tog man först vinsten i det femte försöket och dom poängen var bra viktiga då man just nu är inblandad i botten
Odds: 4,00
Publik: 212
Nästa match för Skiljebo: Syrianska borta
Nästa match för Värmdö: Sundbyberg hemmaSundbybergs IK - Håbo FF  0-0
0-0
Hela 350 pers fick se tredje raka utan förlust för Sundbyberg nu, dock inga mål idag. Men det ser ut att ha löst sig lite för sumpan tror jag, Håbo däremot som började serien med en vinst har efter det kammat noll på den fronten. Mål-löst i detta möte och delad pott mellan lagen, om det var rättvist eller inte vet jag inte men jag antar det, finns inga rapporter men ni kan läsa mer om Håbo på facebook där dom skriver helt suveränt.
Odds: 3,80
Publik: 350
Nästa match för Sundbyberg: Värmdö borta
Nästa match för Håbo: Boo hemma


Västerås IK - FC Gute  0-3
0-1 M Burman 30, 0-2 R Mambo Mumba 50, 0-3 M Petersson Kettler
Gotland ångar på och är nu uppe i delad serieledning med Sollentuna och Norrtälje, här vinner man klart över Västerås men småklagar ändå över att man ville ha mera. Dom verkar vara inställd på att spöa alla med 5-0 hädanefter. Ja dom är duktiga men jag tror inte dom vinner serien. På tal om att inte vinna serien, Västerås verkar ju mer och mer som ett skräplag och har bara en man med full tid på planen efter fem matcher? Ja och inte blir det lättare när spelare drar på sig direkta röda kort, eller hur Durovic. Nu ligger ni sist i tabellen med en enda poäng i bagaget, tungt.
Odds: 1,85
Publik: 164
Nästa match för Västerås: Kvarnsveden borta
Nästa match för Gute: Gusk hemma


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar