söndag 21 augusti 2016

BKV DAM, MÄRSTA

BKV FÖRLORADE TYVÄRR - MÄRSTA VÄNDE OCH VANN

BKV dam mötte Märsta IK idag och jag åkte upp en för att se första halvlek i regnet, tyvärr så blev bildkvalitén under all kritik men det var pga av jag stod under ett paraply och inte fick in ljuset, sorry för det men jag vill ju inte bli dyngsur liksom. BKV tog snabbt ledningen och höll den länge innan Märsta fick en klockren straff som dom också förvaltade på bästa sätt. Det slutade 1-1 efter fyrtiofem minuter och det var ganska rättvist sett till matchbilden. Vad som sen hände under andra halvlek vet jag dessvärre inte, mer än matchen slutade 2-5 till Märsta, ajajaj.

Bra jobbat tjejer och tagga till nu till nästa match då svåra serieledarna Sollentuna kommer på besök. Måste också passa på att säga att om man tittar på tabellen så kan man ju inte annat än tycka lite synd om Brottby, en poäng och 1-100 i målskillnad.