måndag 29 augusti 2016

OAVGJORT MOT SOLLENTUNA

SOLLENTUNA LEDDE I NITTIO MINUTER - MEN SEN SLOG ALBIN TILL

Dagens toppmatch mellan tabellfyran BKV Norrtälje och serieledande Sollentuna FK slutade 1-1 och en poäng vardera, men det var smått händelserikt och hemmalaget kom undan med andan i halsen i ett ursinnigt höstväder. Suveräne Thorstensson gav Sollentuna ledning redan efter dryga tio spelade minuter efter en backtavla och sen tilldömdes BKV en straff tio minuter efter det att skyttekungen Skogh hade rivits ner. Skogh själv lade straffen som tyvärr räddades av Jonas Olsson, den gamla BKV:aren. 0-1 i första halvlek kunde ha varit både 1-1 och 0-2.

I andra halvlek så tar BKV över mer och mer och när sedan Sollentuna Victor Eriksson får sitt andra gula kort med kvarten kvar så dominerade hemmalaget. Och i matchens absolut sista minut får BKV en frispark i bra läge och Albin Seger sätter då dit den i krysset och kvitterar det hela. Härligt Albin! Bra coachat också när man går upp med fler anfallare redan efter sjuttio minuter när man ligger i underläge, inte jämnt kanske men ibland.

Tyvärr tyvärr inga bilder idag då jag befinner mig i Jämtland på helt andra uppdrag, men jag vill ju så klart passa på att gratulera truppen till poängen, bra jobbat killar!

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"