tisdag 2 augusti 2016

OMGÅNG 15, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 15 DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.

NYHET..... 

OMGÅNGENS OMGÅNGARE:
Omgångens lirare: Självklart BKV:s Emil Skogh som gjorde samtliga fem mål när man besegrade Västerås med just 5-0. Obs hat-trick på 12 minuter blir svårslaget.
Omgångens topp-lag: Får opartiskt bli BKV Norrtälje då man agerade oerhört effektivt som lagmaskin och fullkomligen mosade stackars Västerås.
Omgångens botten-lag: Får ju då bli Västerås som i panik hade svängdörrar i försvaret.
Omgångens publik: Fanns på Gotland igen, dubbelt så många åskådare en lag två i omgången.
Omgångens övrigt: Sex lag är nu inblandade i kvalstriden, det skiljer bara tre poäng mellan dessa.


BKV Norrtälje - Västerås IK   5-0
1-0 E Skogh 2, 2-0 E Skogh 11, 3-0 E Skogh 12, 4-0 E Skogh 13, 50  E Skogh 28
Årets match så här långt och det tack vare målfyrverkeriet som Emil Skogh stod för i första halvlek. Helg galet att sätta ett hat-trick på bara tio minuter och sen göra ytterligare två mål på en halvtimme, det måste vara någon form av serierekord. BKV tog därmed viktiga poäng i jakten på Sollentuna som ju kryssade mot Skiljebo, det kan bli en spännande höst framöver. Tilläggas bör att Västerås Bytyqi i och med sitt gula kort i matchen nu blir avstängd för tredje gången i år, snacka om att fokusera på fel saker. Västerås har nu hel sju pinnar upp till en trio lag som krigar vid kvalstrecket och läskiga 6-27 i målskillnad på bortaplan, illa illa.
Odds: 1,20
Publik: 265


FC Gute - Värmdö IF   2-1
0-1 Självmål 6, 1-1 V Dahlström 52, 2-1 M Kettler 66
Som vanligt storpublik på Gutevallen och dom fick se sitt lag åter igen vinna efter fem raka utan vinst, och det bara en kvart. Ok det var kanske lite på gränsen med tanke på att man behövde en straff för att vinna men enligt rapporter så var det inte alls orättvist att hemmalaget tog hem alla poängen, Gute hakar åter på topplagen medans Värmdö nu ligger på kvalplatsen, man ville ha tillbaka lite flyt och stolpe in såg jag på hemsidan, och det fick man efter sex minuter genom att Gute självmålar men sen tog det stopp. Fast man ledde å andra sidan i nästan en timme så visst gjorde man framsteg. Gutes Elofsson avstängd i nästa runda.
Odds: 1,4
Publik: 516


IK Franke - Boo FK   2-0
1-0 A Emanuelsson 3, 2-0 A Emanuelsson 77
Frankes målkung Adam Emanuelsson räddade matchen och poängen med sina två mål, ett i vardera halvlek, Fruktansvärt viktiga mål för Franke som krigar för fullt för att slippa undan både kvalplatsen och utflyttningen, och nu har man även rekryterat lite under uppehållet, Skiljebos Lannebris och gamla Frankespelaren Osten Olsson. Även Boo har nu blivit rejält inblandade i det hela efter bara en vinst på de senaste tio matcherna, gamla Nacka är i gungning. Förresten, en lite läskig detalj, Frankes Lindborg har nu spelat i 666 minuter, huvva!
Odds: 2,60
Publik: 118


Karlbergs BK - Sundbybergs IK   0-0
0-0 
Svängigt och en hel del målchanser men ändå inte ett enda mål i matchen. Det var dock nära vid ett flertal tillfällen med tanke på Sundbybergs nick i stolpen efter fem minuter och så brände dom en straff som också slog i virket. Karlberg var och en ribba från mål i slutskedet så visst var det sevärt. Men Karlbergarna var inte nöjdad och det kan jag förstå, samtidigt kan ju inte Sumpan var det heller även om dom backade hem i andra och ville ha med sig en poäng.
Odds: 5,00
Publik: 150


Kvarnsvedens IK - Håbo FF   0-0
0-0
Två lag som båda behövde varenda möjliga poäng delade på potten, både Kvarnsveden och Håbo ligger ju och balanserar strax ovanför kvalstrecket men med tanke på dagsformen dom så ser det just nu stabilt ut. Dock inga mål den här gången. KIK:s Rikard Karlsson avstängd nästa helg mot Skiljebo.
Odds: 3,75
Publik: 150


Sollentuna FK - Skiljebo SK   1-1
1-0 M Thorstensson 23, 1-1 J Böckert 51
Serieledarna tappade poäng hemma mot svåra Skiljebo men hade ledningen in i halvtidsvilan, men den här poängen kostade på för SSK som nu fick tre man avstängda till nästa match mot Kvarnsveden borta. Malmqvist, Damm och Klinton får stanna hemma, och Sollentunas Arif får göra detsamma. Skoj för tabellen att Sollentuna tappade poäng och nu får känna på lite hot bakifrån av Norrtälje som ju vann med hela 5-0.
Odds: 3,80
Publik: 50


Syrianska IF - Gusk   3-0
1-0 S Plavsic str 50, 2-0 J Bahar 62, 3-0 E Martins 75
En match som hade en något udda första halvlek med ett hemmalag som var livrädda för att anfalla med tanke på tolv mål i baken de senaste två matcherna, samt ett bortalag som inte verkade intresserade av att spela fotboll. Sen gick det som på räls för syrianerna när man fick en gratis-straff fem minuter in i andra och efter den så gav Gusk upp fullständigt. Två mål till varav ett från nyförvärvet Martins som fick 40 minuters speltid i andra. Syrianska nu upp som femma förbi Skiljebo men fick Olfat utvisad med fem minuter kvar, Syrianskas femte (!) röda kort i år. Benker i Gusk får även han nöta bänk i nästa runda.
Odds: 1,80
Publik: 265


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar