måndag 8 augusti 2016

OMGÅNG 16, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 16 DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.

NYHET..... 

OMGÅNGENS OMGÅNGARE:
Omgångens lirare: Partisk eller inte, Emil Skogh.
Omgångens topp-lag: Syrianska IF som vänder upp 1-3 till ofattbara 7-3, riktigt bra gjort.
Omgångens botten-lag: Västerås för andra veckan i rad, och åter igen en femmåls-förlust.
Omgångens publik: Fanns som vanligt i Visby, även om dom var färre den här gången.
Omgångens övrigt: Mittfältaren Emil Skogh i BKV som gör hattrick i en match men ändå förlorar, och killen har nu satt dit ofattbara elva mål på de tre senaste matcherna. Respekt.


FC Gute - Sundbybergs IK   3-0
1-0 J Sandhagen 16, 2-0 M Kettler 54, 3-0 M Silva 64
Inte så mycket att säga om denna match som slutade precis som dom flesta trodde, en relativt enkel hemmaseger efter ett mål i första och två i andra. Och när Sumpan Hjelmström drar på sig en utvisningen cirka tjugo minuter kvar så är det bara att täta försvaret och hålla ner siffrorna. Gute nu bara sex poäng upp till tabell-ledning med en match mindre spelad, dom verkar vara på gång igen.
Odds: 1,30
Publik: 350


Håbo FF - Värmdö IF   2-3
1-0 J Backlund 36, 1-1 L Allen 53, 2-1 E Jansson 67, 2-2 J Fahmy 70, 2-3 str Y Ouni 85
Trots ledning två gånger så rasar Håbo ihop med cirka tjugo minuter kvar att spela och Värmdö vänder matchen och skrällvinner. Och det mycket tack vare en straff med bara fem kvar. Personligen så trodde jag inte att Värmdö skulle mäkta med att ta alla tre poängen men man gör det och det är bara att gratulera till segern, för man är i allra högsta grad inblandade i kvalplats-striden. Håbos Elofsson och Jansson avstängda i nästa omgång.
Odds: 3,20
Publik: ?


IK Franke - Gusk   1-2
1-0 A Zeqiri 3, 1-1 P Källsten 17, 1-2 D Yaldir 50
Gusk gör det man måste samtidigt som Franke säkert är lite besviket eftersom man dels hade ledningen och att nu åter gen verkar vara inne på en ny förlust-svit, tredje raka nu. Det tog bara ynka tre minuter innan hemmalaget tog ledningen och det väckte nog guskarna som verkar ha sovit vidare från förra matchen. Källsten smäller in en frispark och sen avgör man i andra halvlek, men det var inte en vinst med mersmak. Gusk verkar sega nu. Håbo får spela nästa runda utan duktiga Elofsson och Lindborg.
Odds: 2,40
Publik: 225


Karlbergs BK -  Västerås IK   6-1
1-0 Självmål 17, 1-1 N Durovic 24, 2-1 M Gassama str 28, 3-1 M Gassama 73, 4-1 S Abohwo 81, 5-1 S Abohwo 88, 6-1 D Lividikos 91
Västerås IK åker på en ny käftsmäll och den här gången av Karlberg, men man stretade emot länge för VIK hade faktiskt bara 1-2 underläge tack vare en straff emot sig fram till dryga kvarten kvar. Men då trycker hemmalaget till ordentligt och gör fyra snabba mål och i och med behåller man tredjeplatsen i tabellen. Västerås fortsätter att omsätta spelare, fyra nya den här gången och man har nu varvat hela trettiosju spelare sedan seriestarten. VIK:s Carratu avstängd i nästa match efter årets tredje gula kort. ps. Västerås IK hemsida är ett skämt, man tar semester efter två inlägg på typ fyra månader  
Odds: 1,20
Publik: 90


Kvarnsvedens IK - Skiljebo SK   1-2
0-1 J Böckert 56, 0-2 J Raage 62, 1-2 C Serhanoglu 70
Kvarnsveden äger i stort sett Skiljebo i första och är en bommad straff från ledning men blir sen fullständigt blåsta på poängen i början på andra halvlek, Även om det blev lite spänning sista kvarten efter reduceringen så kunde inte KIK få in bolljäveln, två ribbskott och två feta chanser men inget mål, surt. Västeråsarna åker upp till Borlänge och behåller sin femteplats medans Kvarnsveden åter igen blev djupt inblandade i den där streckstriden som sex lag försöker undvika. KIK:s Anderses avstängd i nästa runda.
Odds: 3,40
Publik: 70


Sollentuna FK - Boo FK   0-0
0-0 
Serieledarna fick "bara" oavgjort hemma mot Boo som ju ligger på kvalplatsen tjugoen poäng efter SFK. Matchen i sig har jag ingen koll på alls förutom att Boo:s Chiharu Stocklassa blev avstängd för tredje gången i år, ett rött och sex gula är ju bra jobbat om man säger så, not!
Odds: 1,30
Publik: ?


Syrianska IF - BKV Norrtälje   7-3
1-0 P Orolin 4, 1-1 E Skogh 10, 1-2 E Skogh 18, 1-3 E Skogh 23, 2-3 S Plavsic str25, 3-3 E Martins 42, 4-3 E Martins 53, 5-3 D Hasler 79, 6-3 Självmål 88, 7-3 S Plavsic 92
En fullständigt sjuk match, men tur att man slapp se den med tanke på resultatet. Och det låter nästan ändå sjukare att säga att Syrianerna hade flyt som fick den dr billiga straffen direkt efter suveräne Skoghs hattrick (andra seriematchen i rad, tre med cupen) för där fick dom vittring igen och kunde kvittera på det. Men ok det känns bara dumt att försöka försvara en 3-7 förlust eftersom siffrorna talar sitt tydliga språk, SIF var helt enkelt det bättre laget den här dagen och serietvåorna fick åka hem och slicka såren efter säsongens blott andra förlustmatch. Franke lär inte få det skoj nästa helg om jag kan BKV rätt. Bit ihop nu, det är nu de gäller!!
Odds: 2,60
Publik: 252


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar