torsdag 20 juni 2019

BKV BROTTADE NER VALLENTUNA


BKV FORTFARANDE OBESEGRADE HEMMA - VALLENTUNA KAMMADE NOLL

Kvällens drabbning mot Vallentuna BK slutade med en 3-1 vinst och det innebär att BKV Norrtälje nu har fem vinster och en oavgjord på hemmaplan, lysande. Synd på alla insläppta bortamål bara. Skyttekungen Shakew sätter dit 1-0 efter dryga halvtimmen i en halvlek som BKV uppträder lite darrigt i och det kom tyvärr en kvittering också, och det var så klart VBK:s skyttekung Iljas Ahmedov som knoppade den, med bara minuten kvar av halvleken. Fullt rättvist.

I andra halvlek så går backen och lagkaptenen Oskar Kiianlinna upp gör 2-1, årets fjärde mål faktiskt, härligt. Resultatet står sig sedan hela matchen ut men i fjärde förlängningsminuten så blev Fred Kayembe frispelad och sätter så klart dit slutresultatet 3-1. En ren kämpaseger där killarna verkligen visar upp viljan att vinna, och där Linus i kassen gör en kanonmatch. Fortsätter det så här så ser det ljust ut. Kriga killar!

Glädjande också att lagen ovanför i tabellen IFK Österåker och Värtans IK förlorade ikväll, väldigt överraskande att Västerås skulle slå svåra Österåker borta (0-1) och att Vaksala skulle spöa fd serietvåan borta med 1-3 var ju också en smärre skräll. BKV upp en placering och ligger nu bara en poäng bakom åkersbergarna.

Resultat
BKV Norrtälje - Vallentuna BK  3-1
IFK Österåker - Västerås IK  0-1
IK Franke - Brottby BK  3-0
Märsta IK - IFK Uppsala  0-2
Värtans IK - Vaksala SK  1-3
Syrianska IF- Franke BK (torsdag)

ps. ledsen för uteblivna bilder men jag har helt enkelt inte haft tid över, det är mycket nu. Lovar bättring under höstsäsongen.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar