lördag 15 juni 2019

EN POÄNG I BROTTBY

WHAT GOES AROUND  - COMES AROUND

I förra omgången så petade BKV Norrtälje in segermålet på övertid, men idag var det dags att släppa in ett istället för det blev nämligen hemma-kvittering i 90:e minuten. Brottby - BKV slutade oavgjort 3-3 efter det att Norrtälje haft ledningen med 3-1. BKV ångade på som värsta ångloket i första halvlek och ledde som sagt med hel 3-1 efter en halvtimmes spel, men tyvärr så vände matchen i andra halvlek och Brottby blev det helt plötsligt det bättre laget. Så visst kändes det lite snopet (och onödigt) efter det att domaren blåst av det hela i 98:e minuten och det stod 3-3 på resultattavlan. Målskyttar: 1-0 Max 7, 2-1 Fred 21, 3-1 Fred (str) 32

Två tappade pinnar betyder inte att seriesegern är körd, men den känns ljusår bort ju. Nästa mål blir en kvalplats upp till tvåan, en plats som just nu innehas av formtoppade IFK Österåker, och det fyra poäng före BKV Norrtälje. Vallentuna nu på onsdag redan blir en måste-match, då krävs det vinnarskallar och jävlaranamma och tre poäng. Bra jobbat idag, men bättre kan ni!