tisdag 25 juni 2019

TISDAGSMATCHER

TISDAGENS SERIEMATCHER - SEX LAG GICK UT

Tisdag kväll och tre matcher spelades i serien, det blev ett lite splittrat spelschema fram till sommaruppehållet men omgång tolv spelas den kommande helgen i sin helhet och följs sen upp med två matcher till innan dess. Och om vi snabb-analyserar kvällens matcher så kan vi konstatera att Vaksala inte helt oväntat hemmabesegrade Brottby SK med uddamålet 2-1, ett Brottby som faktiskt ledde ett fram till minut trettioåtta men sen smällde Vaksala in två baljor innan pausvilan och höll sedan siffrorna matchen ut.

Serietvåan IFK Österåker tog emot serieledarna Fanna BK och det lutade åt kryss hela tiden, men Österåker orkade inte riktigt mot tunga Fanna som vann det hela med 1-0. Och nu leder man serien med hela elva (!) poäng. Är allting redan klart eller? Tolv matcher och elva vinster, respekt.

Kvällens smällkaramell small av i Västerås när jumbon Vallentuna kom på besök för match mot femman IK Franke, men nej det var inte hemmalaget som pangade bäst. Vallentuna vann nämligen med lite smått ofattbara 5-3. Efter 1-3 så kvitterar man i 88:e och öser sedan på med två mål till på övertid mot ett chockat Franke som bara förlorat en match hemma och hållit nollan tre av sex gånger tidigare föll nu pladask mot en seriejumbo som aldrig vunnit på bortaplan och innan matchen hade fem poäng upp till kvalplatsen för nedflyttning. Wow.

Kvällens matcher
Vaksala SK - Brottby SK  2-1
IK Franke - Vallentuna BK  3-5
IFK Österåker - Fanna BK  0-1

Kvarvarande seriematcher
29/6 13.00 Brottby SK  Värtans IK
29/6 14.00 IFK Uppsala - IK Franke
29/6 14.00 Vallentuna BK  Vaksala SK
29/6 15.00 Fanna BK - Märsta IK
29/6 16.00 Västerås IK - BKV Norrtälje
30/6 13.30 Syrianska IF - IFK Österåker
3/7 19.30 BKV Norrtälje - IFK Uppsala
3/7 19.30 Märsta IK - Västerås IK


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar