tisdag 3 maj 2022

OMGÅNG 4

SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 4

Strömsberg - Viggbyholm  0-3
Det går inte bra för Strömsberg så här långt, fyra raka förluster och bara ett enda gjort mål. Vad ska man hitta på? Viggan ångar på som vanligt och hänger med i toppen precis som förra året, och det ser bra ut. Två vinster och två oavgjorda. Starka.

Sundbyberg - Gusk  4-1
Fd division två gänget Gusk har det svårt i "trean" och ligger redan nu på nedflyttningsplatsen till div 4. Många siffror där. Sundbyberg bombar in sin första trepoängare och ökade målkvoten från ett till fem.

Enköping - Bollstanäs  0-1
Toppmötet i Enköping slutade med andra raka förlusten för hemmalaget, och inte nog med det, ytterligare en utvisning. Två röda kort på fyra matcher är märkligt.  Bollstanäs däremot tog äntligen sin första seger efter tre raka kryss, mycket starkt gjort på bortaplan. Målet kom efter sjuttio spelade minuter och med det så vann Bollstanäs denna lite smågriniga tillställningen.

Rådmansö - Procyon  1-3
Det tog bara en kvart innan Procyon ledde med 0-2 över ett smått chockat Rådmansö. MAn spelar dock upp sig rejält efter detta men kommer aldig närmare än 1-2 efter en timmes spel, gästerna gör istället ytterligare ett mål i slutet av matchen. Fortfarande ingen vinst för RSK och Chamoun i avstängd mot Arlanda. Procyon däremot upp på fjärdeplatsen och ståtar med mest gjorda mål i serien.

Norrtälje - Arlanda  2-6
Blytung hemmaförlust för Norrtälje som släppte in hela sex mål mot Arlanda, fyra av dom redan i första halvlek. Det enda positiva var väl att Shakew gjorde två mål vilket betyder en andraplats i skytteligan. Arlanda ser bra ut och är fortfarande obesegrade, och... nya serieledare.

Vaksala - Spånga  1-1
Topplaget Spånga tog ledningen genom ett omdiskuterat men regelträtt frisparksmål. Matchen svängde lite fram och tillbaka och 1-1 kom helt rättvist i andra halvlek. Spånga fortfarande obesegrade och Vaksala upp och förbi Norrtälje.