fredag 20 maj 2022

TIPS OMGÅNG 7


BKV-BLOGG TIPPAR DIV 3 NORRA - OMGÅNG 7

Förra veckan blev ingen höjdare med bara två rätt men samtidigt var det bara ett mål ifrån i två andra matcher. Den här veckan ser dock ännu svårare ut men jag tror mig ha ett par säkra här.

19:30, 20 maj --- Gusk - Bollstanäs  (X)
8:an mot 6:an och båda lagen på sju poäng. En i stort sett omöjlig match att tippa men visst lutar det åt 1X, men i och med att vi inte garderar så singlar vi krysset. Bollsta är täta värre, eller vad sägs om 2-2, 1-1, 0-0, 1-0, 0-1, 1-1... men Gusk har fördel av hemmaplan.

14:00, 21 maJ --- Norrtälje - Strömsberg  (1)
5:an mot jumbon Strömsberg som bara har gjort fyra mål och inte vunnit en enda match. Men trots att Norrtälje brukar ha det lite svårt mot Strömsberg så går vi all-in här på en hemmaseger och vänder på bladet.

14:00, 21 maj --- Vaksala - Rådmansö  (2)
10:an mot 11:an, två lag som för närvarande befinner sig på nedflyttningsplats. Vakasala har inte vunnit sedan premiären och Rådmansö har efter dom två inledande kryssen fyra raka förluster. Men var nära nära att ta poäng mot topplaget Spånga senast. Vi går på skrälltvåa här.

16:00, 21 maj --- Procyon - Viggbyholm  (2)
4:an mot 2:an, men det skiljer hela fem poäng nu. Viggan verkar väldigt starka och bör väl vinna detta, men Procyon är lite obegripliga och blandar och ger, så tvåan är inte helt given. Viggan är obesegrade och kaxiga nu, kan det fälla dom tro? Nej man vinner nog detta, tyvärr.

16:00, 21 maj --- Spånga- Sundbyberg  (X)
3:an mot 9:an i ett svårtippat stockholmsderby. Spånga fortfarande obesegrade och ett topplag, Sumpan inledde med en förlust men har inte förlorat sedan dess. Spångas spelschema har varit betydligt enklare än Sundbybergs så alla siffror kanske ljuger lite. Det lutar åt etta men vi går åpå oavgjort.

16:00, 22 maj --- Arlanda - Enköping  (1)
1:an mot 7:an. Arlanda har övertygat stort och leder serien medans en av förhandsfavoriterna Enköping bara har vunnit två matcher. Trodde i ärlighetens namn att lagen skulle ha motsatta tabellplaceringar ungefär, men som sagt Arlanda har övertygat.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar