måndag 16 maj 2022

OMGÅNG 6

SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 6

Tre lag har separerat från övriga just nu och samtliga tre är obesegrade, Arlanda, Spånga och Viggbyholm. Och efter dess tre lag kommer hela sju lag 

Norrtälje - Vaksala  2-0
En otroligt viktig vinst för Norrtälje som ju hade halkat ner på nedflyttningsplatsen, och att sen få hålla nollan efter att ha släppt in mest mål av alla i serien. Har pusselbitarna hamnat rätt tro? Shakew upp i delad skytteligaledning är en ren bonus. För Vaksalas blev det en tung hemresa för nu övertog dom BKV:s plats som tia i tabellen, och fortfarande bara en vinst på kontot, på sex försök.

Viggbyholm - Gusk  3-1
Hårt och jämnt så klart men hemmalaget Viggan lyckades till slut vinna det hela. 3-1 målet var för övrigt en riktig BKV-prestation där två fd Norrtälje killar, Simon Andersson sköt frisparken och Axel Maquart-Moulin satte returen. Viggbyholm fortfarande obesegrade och nu upp på andraplatsen med samma antal poäng som serieledande Arlanda, fjorton. Gusk sju poäng efter och tabellsjua. 

Sundbyberg - Arlanda  0-1
Sumpan kan inte vara belåtna med säsongsinledningen med tanke på bara en vinst och tre oavgjorda, och nu föll man tungt mot Arlanda. Ett lag som man inte riktigt kan sätta fingret på, ja dom är obesgrade och serieledare, men nog har man haft lite flyt i spelschemalottningen. Eller är man helt enkelt ett topplag? Fortsättning följer.

Strömsberg - Bollstanäs  1-1
Tierpspojkarna var nära årets första vinst men med tio minuter kvar så kvitterade "kryssgänget" Bollstanäs. Och därmed stannar man kvar i botten av tabellen. Bollstanäs då? Sex matcher och fyra oavgjorda och 5-5 i målskillnad, svaga framåt och täta bakåt med andra ord. Och det anmärkninsvärda är ju att laget nu ligger sexa i serien, med fyra kryssmatcher av sex möjliga. Snacka om tätt liksom.

Rådmansö - Spånga  0-1
Säga vad man vill men bottengänget Rådmansö gör det bra i match efter match men man räcker inte riktigt till i division tre. Spånga som är ett topplag i dagsläget kom undan med andan i halsen och en 1.0 vinst, men vet inte vad som imponerar mest faktiskt. Att Spånga vinner sin fjärde match och fortfarande är obesegrade eller att Rådmansö krigar hej vilt men ännu inte har vunnit någon match.

Enköping - Procyon  1-1
Tre raka utan vinst för Enköping och fyra raka utan förlust för Procyon, och här delade man på poängen, tydligen helt rättvist enligt båda lagen. 


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar