måndag 23 maj 2022

OMGÅNG 7

SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 7

Gusk - Bollstanäs  4-1 (fre)
Gusk körde över jämna Bollstanäs fullständigt och Julius Brekkan gör åter igen två mål, där har Gusk lite av räddningen känns det som. På nio minuter i första halvlek vänder man upp 0-1 till 3-1 och andra halvlek blev rena transportsträckan. Bollstanäs fick två avstängningar inför nästa match, Fyrhammar och Svensson.

Spånga - Sundbyberg  2-1
Sthokholmsderby där topplaget Spånga vann rättvist, Sundbyberg floppar rejält och visar det också på planen nu med en massa varningar. Att ligga på nedflyttingsplats ingick nog inte i deras planering inför säsongen, målet var mycket högre än så har jag hört. Nu är det elva pinnar upp till serieledarna, så frågan är om tåget redan har gått.

Procyon - Viggbyholm  0-2
Viggbyholm håller nollan för fjärde gången av fyra möjliga på bortaplan, otroligt starkt gjort. Och nu ligger man i tabelltoppen som obesegrad. Vem ska rå på dom framöver, Spånga eller Arlanda kanske men utöver dessa tror jag inte att någon kan rubba dom. Procyons Skoglund och Jalili avstängda i nästa runda.

Vaksala - Rådmansö  1-1
Oavgjort i bottenmötet och därmed har Vaksala fortfarande bara en vinst hitills, och Rådmansö ännu helt utan vinst. Det börjar se mörkt ut nu. Man "fick" en poäng här i och med att Vaksala petade in bollen i eget mål med bara nio minuter kvar att spela. Vaksalas Samuelsson avstängd nästa match.

Norrtälje - Strömsberg  2-0
Norrtälje tog andra raka 2-0 vinsten när man relativt enkelt besegrade tabelljumbon, som fortfarande är vinstlösa så här långt. Det ser inte bra ut för Tierpgänget nu, hela fem poäng upp till nedflyttningskvalet redan. Norrtälje upp på en fin fjärdeplats.

Arlanda - Enköping  2-2
Topplaget Arlanda tappade poäng trots ledning två gånger om. Enköping fick visserligen en straff och 1-1 men kvitterar också till 2-2 strax innan paus och hade sen i andra halvlek ett par bra chanser. Nu ramlade Arlanda ner ett par placeringar men är fortfarande obesegrade, och Enköping ligger kvar på åttondeplatsen.