tisdag 10 maj 2022

OMGÅNG 5

SNABBGENOMGÅNG - RUNDA FEM

Arlanda - Rådmansö  5-2
Arlanda fortsätter ösa in mål, elva nu på dom två senaste matcherna (i Roslagen). Fortfarande obesegrade och serieledare efter fem omgångar. Rådmansö gjorde det bra fram till 3-2 men orkade inte hålla emot  och släppte in två till innan full tid. Första segern borde komma snart, kanske mot Spånga på lördag. Men en sen utvisning på Herr Bemström innebär att han inte deltar då.

Bollstanäs - Viggbyholm  0-1
En tuff tillställning som inte blev någon målfest direkt, föga väntat dock. Bägge lagen var obesegrade innan mötet men efter nittio minuter hade Viggan besegrat hemmalaget med matchens enda mål, en straff i tjugonde minuten. Sett till spelet så hade det varit mer rättvist om domaren inte hade blåst straff, en äkta 0-0 match på något vis. Bollstanäs snittar nu futtiga 0,8 mål/match.

Procyon - Sundbyberg  1-1
Uppsalagänget Procyon tog sin första hemmapoäng för i år, medans Sumpan åter igen spelade oavgjort, för tredje gången av fem möjliga. Starkt av PBK att ta poäng här och faktum är att laget även gjorde Sundbybergs mål eftersom det tillskrevs som självmål.

Gamla Upsala - Enköping  3-1
Enköping sjunker som en sten just nu, tre raka förluster och bara en pinne ovanför nedflyttningsstrecket, det trodde man aldrig liksom. Enköping tog ledningen över Guskarna men fick bara med sig 1-1 in i halvtidsvilan. Och i andra halvlek så sänker sen Julius Brekkan ESK på egen hand med två raka mål.

Vaksala - Strömsberg  2-2
Hemmalaget Vaksala kom undan med andan i halsen efter en grym avslutning av Strömsberg, 2-0 blir till 2-2 i matchens sista minuter. VSK har dock bara en förlust så här långt. Och vi säger väl grattis till Strömsbergarna till årets först pinne. Grattis.

Spånga - Norrtälje  1-0
Tätt och tight när topplaget Spånga fick besök av Norrtälje, men den där givna hemmasegern satt hårt åt. Det blev en straff som fällde avgörandet i Spångas favör, lite orättvist med tanke på att domaren lätt hade kunnat blåst en för bortalaget också. Spånga har nu bara släppt in ett mål i de fyra senaste matcherna.