onsdag 25 maj 2011

DUBBLA DM-VINSTER FÖR BKV


BÅDE JUNIORERNA OCH U17 VIDARE I DM

Jag var och kollade in GUSK - BKV på "Yrsan" i Uppsala, och kan nu konstatera att dom kan döpa om planen till "Yrslan". BKV vann helt rättvist med hela 5-2 mot ett frustrerat uppsala-gäng och det efter 2-2 i halvtidsvilan. Det var ett väldigt krigande där ute idag och ibland på gränsen, många kort och en Hellgren utvisad. Men nummer 4 i gusk borde haft rött han också, helst efter kommentaren, "jag vill inte spela mera, jag vill ha ett rött". Men han klarade inte ens av det.

Spelet var svårbedömt, en kass plan och en rejäl vind med fallande sol gjorde det svårt för BKV i första och gusk i andra. Men BKV behöver inte skämmas över siffrorna för dom speglade matchbilden väldigt bra. Kul att se killarna kriga sig tillbaka efter att ha tappat 2-0 ledningen, starka på alla positioner även om det finns några som spelar lite väl mycket individuellt. GRATTIS BOYS!! Alltid lika skönt att åka från Uppsala med en vinst, eller hur ;)

Målskyttar: 0-1 Hellström, 0-2 Ludwig, 2-3 Olle str, 2-4 självmål, 2-5 Shivan
Varningar: Hellgren 2, Ludwig, Gurra, Theo... och ett par till

- Dagens Iller, Shivan
- Dagens luftherre, Ludwig
- Dagens kämpe, Olle
- Dagens skitstövel, gusk #11 som INTE spelar tillbaka bollen efter skada och gör 2-2!

PS. Svängde förbi Löten och hann lagom se domaren blåsa av IFK Uppsala - BKV J, vinst även där med 2-0. Vet inte så mycket mer än så, men det blev en bra BKV-dag idag. BRA JOBBAT BKV J!!


HUMOR....... BKV får möta Vaksala IF i finalen som inte har spelat en enda match, w.o vinst idag igen över Syrianska. Förra gången w.o vinst över Enköping.... Förbundet, agera eller lägg ner ;)

Ludwig gör en bra match idag

Mittfälts-strid, Kvarnlöf utgick dock senare

2-0 till BKV och "fyran" deppar hårt

Värsta tågen dundrar förbi bakom planen hehe


"Fulmålet" av #11 som INTE gav tillbaka bollen efter uppkast.

BKV flyger högst

Tvärstopp på Hellgren

Manfred, som vanligt bra och ärlig i gusk tycker jag

Liiiite torr och hoppig plan idag

"Nää domarn, det var ingen straff"

Juniorerna tackar IFK U efter 2-0 vinsten

ps. gusk bombade med omogna kommentarer efter matchen, drar inte alla över samma kam men en var helt GALEN. Har ip och vet vem det är men bkvblogg bryr sig inte, nr X kanske ska fokusera på annat ;)
(djurgårds-syndromet ni vet)

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

4 kommentarer:

 1. Skönt att se att du är igång med bloggen innan folk ens hunnit komma hem. Vi förlorar idag men jag är inte ledsen över det, jag har ett liv. Jag har mina kompisar, min familj och min tjej vilket jag tycker du borde tänka på att skaffa. En familj istället för den här bloggen? Vore väl bra. Men tack för idag, äntligen får jag se vilken pajas det är som skriver här. Anmäler bloggen imorgon, orkar inte nu.

  SvaraRadera
 2. Sluta ta bort alla kommentarer då din fega jävel

  SvaraRadera
 3. Tar alltid bort skit-kommentarer från dåliga förlorare.

  SvaraRadera
 4. #4 är uppsalas största pissbög hahahahaha

  SvaraRadera