söndag 8 maj 2011

OAVGJORT MOT LIDINGÖ

OAVGJORT I POJKALLSVENSKAN - BKV TAPPADE 2-0 LEDNING

Dagens match i pojkallsvenskan mot IFK Liiiidingö slutade oavgjort efter det att lagen i mina ögon sett "vunnit" varsin halvlek. Men efter att ha hört gästernas tränare/föräldrar efter matchen så har jag förmodligen HELT FEL. Dom var nämligen överlägsna och om man läser deras tidigare matchreferat så verkar det vara så ofta hehe. Egentligen vore det skoj att skriva detta inlägg om hur domaren rånade oss och blablabla, men orka liksom. Att dom fick den där idiot-frisparken i vårat eget straffområde osv. Men efter det så dog BKV lite, istället för att bli förbannade och komma tillbaka, och givetvis kommer sedan 2-2. Det är bara att tagga om och ösa på grabbar, lär er snabbt av detta och ta med er det i nästa match.

Ska vi slå vad om att det på Lidingös sida kommer att stå följande: BKV var fula, domaren var usel, dom borde ha fått godkänt mål, och en bortdömd straff. Och så klart att BKV bara slog långbollar och att dom var MYCKET bättre tekniskt.... haha.... Tro dom INTE för dom var rena varg-maten i första halvlek, och hade inte domaren flöjtat för den där frisparken så hade vi vunnit detta. Hur ofta blåser en domare för att en målvakt håller i bollen för länge liksom, vart fjärde år eller?