söndag 15 maj 2011

ZZZZZZZ


..... OJ SOMNADE VISST, VANN GEORGIEN ELLER?

Måste bara kommentera årets melodifestival med att åter igen konstatera att tävlingen INTE är för music-lovers, tyvärr. Det är en ren lands-omröstning. Georgien, Ukraina, Slovenien, Slovakien, Azerbadjan, Bosnien, Kroatien, Serbien och Ankeborgien.... blabla.... usch, tänkte just på hur det skulle se ut om upplands fotbollsförbund hade en omröstning, 15 uppsala-lag och BKV i en arena i uppsala (så klart).
And the winner is SIRIUS!

Nä sov gott alla, kraaaam ;) zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

2 kommentarer:

  1. haha. från och med nu ska jag bli förste kommenterare. helt anonymt. ingen vet vem jag ät. precis som jag vill ha det. men på tal om schlager. pffff, kollade vinnarbidraget och insåg med detsamma att det gör inte så mycket om växthuseffekten tar oss alla. är det det här som är europas bästa låt i år så kan det lika gärna vara, packa ihop och gå och självdö. (bör tillägas att jag inte hört något annat bidrag, men kan inte tänka mig att standarden var allt för hög)

    SvaraRadera
  2. Helt ok att vara anonym ;)
    Och jag är benägen att hålla med dig, vem du nu är. För det är väl inte direkt den typen av musik jag själv lyssnar på direkt, och skulle jag tvingas till det så ja... öppna gärna ett hål i ozonlagret och skriv "Abbonerat för BKV-BLOGGARE" ovanför.

    SvaraRadera