söndag 29 maj 2011

HELG-SUMMERING


BKV-SERIESPELET JUST NU

Först en liten notering, BKVBLOGG passerade idag 6.000 sidvisningar på bara en månad, alltså cirka 200 om dagen. Det trodde jag aldrig, KUL!! ;)

Herrarna förlorade alltså tyvärr stort idag, hela 0-4 borta mot Sollentuna som nu klev upp på en andraplats efter ledande Sandviken som i sin tur besegrade Enköping med 2-1. Så för vår del ser det ut som att matchen på torsdag mot GUSK blir en liten måstematch för att inte halka allt för långt efter, en vinst där och det blir lite andrum tror jag. Vi får hoppas på att grabbarna taggar till som f** nu efter de dom här förlusterna.
Övriga matcher:
Sandvikens IF - Enköpings SK  2-1
Strömsbergs IF - Rotebro IF  0-0
Kvarnsvedens IK - Västerås IK  1-3
GUSK - Falu FK  2-2

Juniorerna hade spelledigt och spelar sin hängmatch nu på tisdag mot borlänge-laget IK Franke som ännu inte har vunnit i serien. Vinst där och BKV lägger sig på en fin tredjeplats efter ESK och Sirius, så vi håller tummarna för dom och går givetvis upp och stöttar dom på tisdag 19.30.
Övriga matcher:
Upsala IF - Sirius SK  0-7
Skiljebo SK - Rotebro IF  5-1

I Pojkallsvenskan så vann killarna borta idag med 2-1 över Assyriska FF och klättrade i och med det upp som trea i serien. Det ser bra ut och laget verkar ha fått in lite flyt efter en lite seg start, kul. Syrianska har konstigt nog två släp-matcher och lär väl vara dom som toppar serien efter det att dessa har spelats.
Övriga matcher:
IFK Lidingö - Sollentuna FF  3-2
Enskede IK - Boo FF  2-1
FC Gute - Vendelsö IK  1-0

Damerna torskade tyvärr igen, och det åter igen med ett ynka uddamål för fjärde gången i rad. Nåja, det måste släppa sen för det verkar hänga lite på marginalerna gentemot motståndarna. Dagens förlust mot Häverödal som ju är ett topplag vet jag ingenting om men jag tycker att 0-1 borta mot dom är bra ändå.
Övriga matcher:
Sunnersta AIF - Vaksala SK  3-1
Alunda IF - Märsta IK  4-0
Knivsta IK - Norrskedika IF  1-2
Frösunda SK - Upsala IF  3-0"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar