måndag 2 maj 2011

KRIGA HELA VÄGEN

"THERE´S ONLY ONE KENNY PAVEY" - GE ALDRIG UPP EN MATCH

En match är ALLTID 90 minuter... plus tillägg! Kenny Pavey dundrar in 1-0 till AIK i 92:a. Eller vad sägs om Inters makalösa vändning härom dagen, 1-0 blev 1-2 borta efter mål i 90:e och 95:e!! Det finns hundratals exempel att peka på genom åren, så glöm inte det grabbar.... GE ALDRIG UPP EN MATCH!

Förresten, bojkottar Svff BKV Norrtälje eller? Varken PA eller JA är redovisade på deras hemsidor, och sånt där retar mig, skitsvagt att inte lägga upp domarrapporterna omgående. Vad är problemet liksom, lathet?.... ointresse? Fast det klart, med tanke på domaren i Enskede så sitter han väl och skriver fortfarande, om det nu finns något bläck kvar i den ;)

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

4 kommentarer:

 1. Tja ML, kolla in på SvFF hemsida övriga serier och klicka vidare på Junior- resp Pojkallsvenskan och därefter till rätt serie.. eller vad är det du inte hittar?

  SvaraRadera
 2. Vet inte om jag är lite synskadad, men om man klickar in där så ser man ju matcherna men inte resultatet i PA, och i JA så är det bara resultatet men inte målgörare osv... som i alla andra matcher. Eller letar jag på fel plats?

  http://svenskfotboll.se/ovriga-serier/juniorallsvenskan/norra-svealand/?scr=result&fmid=1737135

  http://svenskfotboll.se/ovriga-serier/pojkallsvenskan/ostra-svealand/

  SvaraRadera
 3. om du klickar på den genomförda matchen så får i alla fall jag upp vilka som gjort mål och för BKV PA mot Boo framförallt vilka som fick varningar ;-)

  SvaraRadera
 4. Japp, många varningar blev det, BKV - Boo är helt ok, men matchen mot Enskede i söndags (med ännu mera varningar), inte ens resultatet? Samma med Sollentuna-matchen. Förstår liksom inte varför det ska ta flera dagar att "regga" matcherna. Dåligt säger jag ;)

  SvaraRadera