söndag 22 september 2013

BELE BARKABY BESEGRADES

BELE BARKABY 2 - BKV NORRTÄLJE 5

Här kommer lite bilder från kvällens match, men tyvärr så var det ju matchstart 17.00 vilket gjorde att andra halvlek blev lidande i bildkvalitet. Men jag hann ju ta ett gäng i första halvan som förresten slutade 3-2 till BKV efter mål av Andreas Lindström redan i fjärde minuten , Christopher Svecke i fjortonde och Kim Askebris otroligt läckra frisparksmål på tilläggstid.

Det blev en ruggigt effektiv första-kvart av Vargarna där man fullständigt brottar ner motståndarna och har en 2-0 ledning redan efter tretton minuter. Men sen hände något konstigt. Det är första gången i år som jag bevittnat något liknande, för att se ett sämre lag bara skaka av sig och resa sig upp och kvittera så där är det sällan man får uppleva. Faktum är att dom hade ett "höstlöv" i ribban också och kunde där ha tagit ledningen, men som så många gånger förr så fick man se BKV-maskinen lägga i växel nummer två och sen bara köra över motståndarna. Bör kanske tilläggas att bägge målen gjordes av en gammal varg, nämligen Martin Ekström... varför skulle du göra oss så nervösa där ett tag ;)

Andra halvlek kändes stabil då i alla fall jag kände att lagdelarna föll mer och mer på plats, och jag tycker BKV var bättre på de flesta positionerna. Gillade också att grabbarna smällde på lite mer än vanligt även om man aldrig har klivit undan förut under säsongen så var det mer resolut nu. Vilket nog var tur för Bele använde betydligt mer fysik än teknik om man säger så, och nog tror jag BKV-killarna hade en stor fet tanke i skallarna redan från kick-off.... att bara vinna detta!
Svecke krigade och slet och fick underbara frispelningar som han förvaltade helt rätt idag, och ta mig sjutton, gör inte killen ett hat-trick. Grymt mannen! När inte Andrés levererar (som gjorde fyra senast) är det ju så skönt att någon annan tar på sig ansvaret och öser in dom.

Det blev en riktig krigar-seger och fem nya mål, och när slutsignalen gick så sprutades det med skumpa i mittcirkel... seriesegern var ju ett faktum! Och det med två spelomgångar kvar, fantastiskt!
BKV har nu gjort hela 61 mål på 20 matcher, och Andrés Thorleifsson har smällt dit 27 av dom!! Hinner du göra 30 tro? Nu njuter vi av detta och av dom återstående två matcherna i lugn och ro, sen festar vi loss på allvar, eller hur mina underbara vargar.... JÄTTEKRAM från mig till dig!