söndag 29 september 2013

TÄBY

TÄBY - DET ÄR DAGS
Täby... det är dags!! Säger inte så mycket mer än så, men ni är välkomna. Ett litet norrorts-derby med en hel del kärlek som kan rendera i heta känslor... men vem behöver poängen mest ;)

Gillar verkligen verkligen ert lag (det vet ni) och dom som jobbar runt omkring det, cgk osv tex. Varför? Jo, ni är grymma och JA-laget verkar ju kanon idag, vilket jobb ni har gjort. Ni har en så skön inställning, ett jobb som har gett resultat och som jag tror kan bli hur bra som helst i längden om ni bara kan hålla upp motivationen bland "kidsen". Men A-gänget får tyvärr pisk på stjärten imorgon men det är ju liksom inte mitt fel hehe... vargarna är för bra för er, så är det bara.

ps. Förresten, jag minns när min grabb var "hel", då hade ni hade inte en chans ;) Han satte två på er senast!

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åer
Mail: bkvblogg@live.se

2 kommentarer:

  1. ok, jag lägger mig med alla fyra tassar i vädret, det är väl så man brukar göra när man gillar och egentligen vill vara med och leka, och beundrar , , , Grattis BKV, allt gott till er alla och särskilt till dem som har ont nånstans. Ni har varit bäst i år - och kan vara högt uppe nästa år också!
    CG Kjellander

    SvaraRadera
  2. Tack för snälla ord, och jag hoppas verkligen att ni klarar er kvar själva.. eller att vi kan hjälpa er på traven i värsta fall :) Lycka till nästa helg!

    SvaraRadera