lördag 7 september 2013

VARG-FÖRLUST


HAUTA FUNDERAR - VAD GÖR MINA VARGAR

Det blev en tung tung förlust för vargarna borta mot Unik med hela 0-3 idag. Har inga större rapporter från matchen mer än något om tre baklängesmål, varningar i samband med mål och röda kort? Blev det nakendans efter 3-0 målet eller vad, verkar ju jäv*** moget förresten haha, och Bajramovic rött kort på övertid vid en tremålsledning, moget igen! Jaja det kommer säkert mera från respektive klubb senare ikväll så håll koll på deras hemsidor om ni vill veta mer om matchen, Unik, BKV (men näää, jag kollade nyss kl 24.00 och inte ett ord någonstans, svagt!). Hallå vi är hundratals supportrar som vill veta och läsa om hur matcherna går osv osv.... hur svårt kan det vara liksom?
Anser att det är jävligt viktigt att vi är PÅ när det gäller internet, tidningar, media... men det kanske bara är BKV-Blogg  som tycker så?

Själv undrar jag ju lite över hur det kan bli så stora siffror bakåt, jag menar det är ju trots allt Unik vi möter, inte Elfsborg. Vi sätter upp det här på kontot som en riktigt usel dag på jobbet helt enkelt och skiter i att sitta och tänka mer på det, och blickar istället framåt, mot nya matcher och nya mål (framåt)... och att Bele-Aspudden slutar med 1 eller X ;)

Dagens övriga matcher:
Bälinge IF - Älvsjö AIK  1-0
IFK Österåker - Märsta IK  2-2
Täby IS - IK Fyris  1-2

ps. Tjuvlånade bilden från Swahn som inte var spelklar idag pga av förkylning, tack ;)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

5 kommentarer:

 1. Vilken pajas, Du vet inte anledningen för det röda kortet ens men ändå försöker du smustkasta honom.
  Din j.vla pajas skäms över 3-0 förlusten nu

  SvaraRadera
 2. Märkligt att unik och gusk alltid ska svära och agera illa på bloggen haha.

  SvaraRadera
 3. Verkar som att ni inte alls var där och kolla på matchen. Bajramovic fick rött kort för att han tyst protestera mot ett domslut som var HELT felaktigt. Varför skriver ni inget om att ni fick precis ALLA domslut med er? Ta förlusten som män istället!

  SvaraRadera
 4. Hahahhahahah riktig pajas du e vågar inte ens visa kommentaren

  Smusts...

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera