fredag 11 september 2015

INFÖR UPSALA IF


LÖRDAG IMORGON - OCH NÄST SISTA HEMMAMATCHEN

Imorgon lördag kl 14.30 så kommer Upsala IF på besök och passa nu på att komma och titta på killarna för sen blir det två raka borta innan den sista fighten hemma mot Strömsbergs IF. Det här är alltså näst sista hemmamatchen för säsongen, ja tragiskt nog så är det snart över för i år.

Med fem omgångar kvar så ligger BKV Norrtälje fem poäng före Upsala IF som faktiskt får se upp för nedflyttningskvalet. Men jag tror på ett rå-taggat hemmalag efter det stora fiaskot senast lagen möttes och då Upsala gjorde hela fem mål i första halvlek och vann med stora 5-1, funderar fortfarande på vad som hände då. Revansch är ett måste imorgon!! Deras skyttekung Sunday Bale fick rött förra helgen efter Gusk-förnedringen 0-5, så i stort sett så är det bara att ligga hårt på Markus Kvarneå #10 (som gjorde hat-trick mot oss sist) för kan han neutraliseras så har dom inte mycket att komma med, dom har nämligen gjort 21 av 29 mål i år.

Missa nu inte detta imorgon utan kom upp och stötta våra vargar till seger och tre viktiga poäng, vi ses om du vill. Matchtruppen kommer lite senare... TAGGA VARGAR!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar