måndag 14 september 2015

OMGÅNG 22 SUMMERING
SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 22, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.


Arameiska - Sollentuna FF   1-1
1-0 K Cosic 20, 1-1 A Wiorek 25
(Sollentuna kryssar i tredje raka och tappade nu andraplatsen till Sandviken, gick tåget nu? Arameiska tog en tidig ledning men SFF kvitterade bara fem minuter senare, matchen stod sen och vägde länge men det blev inga flera mål. Sollentunas målskytt Axel Wiorek drog på sig sitt tredje gula och missar nu Sandviks-matchen hemma nästa helg.)
Odds: 3,70
Nästa match för Arameiska: Syrianska borta
Nästa match för Sollentuna: Sandviken hemma


Avesta AIK - Västerås IK   3-4
0-1 A Botvidsson 7, 1-1 T Traut 31, 2-1 V Hansson 36, 2-2 N Durovic 42, 3-4 N Durovic 52, 3-4 V Berg 88
(VIK tar ledningen, Avesta vänder upp och VIK gör detsamma, snacka om holmgång. Läste lite på Avesta hemsida och det känns lite som om att det är kört nu även om tränaren Lindgren vägrar, helt rätt säger jag, varför ska man ge upp? Men här borde man ha vunnit och tagit sjukt viktiga poäng, nu väntar Strömsberg borta nästa helg, ett annat lag som desperat behöver varje liten poäng. Det blir stenhårt. Noterbart att Västerås Durovic gör två mål och klättrar i skytteligan, men killen stänger av sig själv inför derbyt nästa helg genom att dra på sig sitt tredje gula, surt. Vill passa på att ge cred till Avestas hemsida, ni gör ett grymt bra jobb.)
Odds: 2,35
Nästa match för Avesta: Strömsberg borta
Nästa match för Västerås: Skiljebo hemma


BKV Norrtälje - Upsala IF   0-0
0-0
(En lite på förhand säker hemmavinst och tre poäng för BKV uteblev, Upsala stod upp riktigt bra och förtjänade poängen. Faktum är att man hade kunnat avgjort det hela med ett kanonskott i 84:e men Anton Hermansson gör en monster-räddning. Annars var det dagen till ära ett ganska blekt BKV som inte hade mycket framåt och som tappade boll efter boll men som ändå räddade en poäng och utökade avståndet bakåt. Två varningar ett för vardera lag, Skogh i BKV samt Lillhager i UIF, båda för snack efter avblåsning vilket nu innebär att bägge två är avstängda nästa match, vad ska man säga? Dåligt.)
Odds: 4,05
Nästa match för Norrtälje: Kvarnsveden borta
Nästa match för Upsala: Enskede hemmaEnskede IK - Nacka FF   2-1
1-0 K Solini 25, 2-0 M Nobell 53, 2-1 N Kebbeh 86
(Enskede fortsätter ösa på och nu vet det tusan om man inte har avgjort det hela, jo det återstår fyra omgångar men varför ska man tappa detta nu? Nacka försökte med näbbar och klor men kunde inte, man kanske skulle ha kastat in Kebbeh lite tidigare, killen byts in med kvarten kvar och hinner på det göra ett mål, snyggt. Förresten, vad hände med Kim Askebris, in i 77:e och ut i 90:e, skadad eller urusel (skojar ok). Vill passa på att hälsa Nacka att er hemsida är näst sämst, varför har ni den?)
Odds: 1,80
Nästa match för Enskede: Upsala borta
Nästa match för Nacka: Gusk hemma


Gusk - Strömsberg IF   2-0
1-0 A Kanjou 45, 2-0 M Mellberg 84
(Omdiskuterat 1-0 mål efter det att domaren inte blåst för frispark trots linjemannens febrila viftande men uppsalagänget hade flytet på sin sida som vanligt och får det godkänt. Man lyckas besegra ett tappert kämpande Strömsberg med 2-0 efter ett mål i vardera halvlek. Noterbart att man drog på sig hela fem gula kort, och precis som i Norrtälje så var många av dom för damartjafs. Och det innebär nu att Gusks Östlund är avstängd mot Nacka och Strömsbergs Björklund mot Avesta efter sina tredje gula i år..)
Odds: 1,65
Nästa match för Gusk: Nacka borta
Nästa match för Strömsberg: Avesta hemma


Sandvikens IF - Kvarnsvedens IK   3-1
1-0 S Rudolph 13, 1-1 K Kyall 88, 2-1 A Guidji 89, 3-1 J Lundbäck 93
(Sandviken nu ny tabelltvåa med fyra poäng upp till Enskede och Kvarnsveden kvar under nedflyttningsstrecket. Och detta efter det att SIF tagit sin fjärde raka vinst och kopierat resultatet från i våras då lagen möttes, 1-3 borta då. Men ojojoj va nära att skrällen var ett faktum när Kvarnsveden kvitterade med bara två minuter kvar av matchen. Och otroligt nog så sätter inhopparen Guidji (avstängd nästa helg dock) dit ledningsmålet en ynka minut efter det, fantastiskt, sånt händer ju bara inte. Och på övertid när KIK lyfter upp allt folk så rullar hemmalaget in ett mål till genom ytterligare en inhoppare, Lundbäck. Mycket starkt av bottenlaget att ruska om seriefavoriterna på bortaplan, och jag är säker på att man tar med sig det här inför Norrtälje nästa helg, Kvarnsveden som förresten har tre av fyra matcher på hemmaplan kvar. Kan gå. )
Odds: 1,20
Nästa match för Sandviken: Sollentuna borta
Nästa match för Kvarnsveden: Norrtälje hemma


Skiljebo SK - Syrianska IF   1-1
1-0  H Safari 9, 1-1 L Özgun 81
(Västerås-derbyt slutade lite väntat med ett oavgjort resultat, men när SSK tar ledningen redan efter nio minuter trodde nog en del att det skulle bli betydligt mer mål. Men sen kliver R Wahlström in för brutalt i en närkamp i första halvlekens sista minut vilket betyder kort nummer två och rött. Med reducerat manskap försöker sen SSK hålla tätt och låsa matchen vilket faktiskt är mycket nära att man gör. Men inhopparen Lucas Özgan trycker dit kvitteringen efter bara dryga fem minuter på planen och det resultatet står sig matchen ut. Rättvist enligt inblandade och jag tror båda lagen var ganska nöjda med 1-1. ps ja det är Skiljebo som har seriens sämsta hemsida, utan konkurrens.)
Odds: 4,20
Nästa match för Skiljebo: Upsala borta
Nästa match för Syrianska: Arameiska hemma


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar