måndag 21 september 2015

OMGÅNG 23, SUMMERING
SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 23, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.


Kvarnsvedens IK - BKV Norrtälje   2-3
0-1 J Stahre, 11, 0-2 A Seger 48, 0-3 A Bagger 50, 1-3 A Johnsson 73, 2-3 A Johansson 83
(Två lag med stort poängbehov möttes och BKV var dom som kunde åka hem med dom tre poängen efter en mycket taktiskt rätt genomförd match. 0-3 efter 50 minuter hann dock bli 2-3, bägge målen gjorda av KIK:s skyttekung Anders Johansson), innan domaren blåste av matchen. Seriens två snällaste lag borde väl inte ha resulterat i några gula kort men jo tre stycken vardera blev det, så visst fanns det kämpatag från båda sidor. Det var betydligt sämre från hemmapubliken, tjugonio betalande i stora Borlänge, jo ni hörde rätt 29 st.)
Odds: 2,15
Nästa match för Kvarnsveden: Syrianska hemma
Nästa match för Norrtälje: Strömsberg hemma


Nacka FF - Gusk   2-3
0-1 M Mellberg 36, 0-2 H Englund 67, 1-2 M Forsberg, 1-3 D Yaldir 88, 2-3 J Lindgren 92
(En match som Gusk hade greppet om men höll på att tappa ordentligt på slutet. Nacka satsade allt på ett kort efter det att Gusk gjort 1-3 och kom igen med ett mål men det kom till på övertid så det var lite väl sent. Uppsala-gänget åkte hem med tre välförtjänta poäng som verkligen behövs där nere i bottenstriden just nu. Dock blir det utan målvakten Garcia som drog på sig sitt tredje gula.)
Odds: 3,50
Nästa match för Nacka:  Arameiska hemma
Nästa match för Gusk: Enskede hemma


Sollentuna FF - Sandvikens IF   0-1
0-1 A Allison jr 67
(Tungviktsmöte mellan tvåan och trean och där Sandvikens skyttekung Allison såg till att det hela slutade med en bortavinst. Sandviken jagar vidare efter Enskede IK men får nu klara sig utan målskytten i nästa match efter det att han dragit på sig sitt tredje gula i år. För Sollentuna så är nog en serieseger dess värre helt körd nu. Lite lustigt att Sandviken kallar Sollentuna för seriefavoriter när man själva är det, ingen press nu.)
Odds: 2,90
Nästa match för Sollentuna: Västerås borta
Nästa match för Sandviken: Strömsberg borta

Strömsbergs IF - Avesta AIK   2-0
1-0 S Ali 58, 2-0 A Simonsson 80
(En skön seger för Strömsberg som tog revansch för debaklet som hände förra året när Erik Schultz-Eklunds brutalt slog ner Matte Hall. Extra skönt kan jag tänka mig och det var inte mer än rätt. Avesta har nu läget "omöjligt" att få nytt kontrakt för jag kan aldrig tänka mig att man ska kunna besegra Norrtälje, Gusk och Enskede i sina sista tre matcher, eller? Strömsberg har nu grymt bra kontakt med Upsala som ligger på platsen ovanför kvalstrecket.)
Odds: 
Nästa match för Strömsberg: Sandviken borta
Nästa match för Avesta: Norrtälje hemma


Syrianska IF - Arameiska   2-5
0-1 S Ostojic 5, 0-2 S Soguk 27, 1-2 D Persson 35, 2-2 A Persson Nije 40, 2-3 S Ostojic 84, 2-4 L Pachjyan 92, 2-5 S Ostjic 95
Syrianska gör det IGEN, ja jag vet att jag tjatar om det men det är oundvikligt. Man tappar för hundrade gången i slutet på matchen och förlorar, psykologihjälp nästa? 2-2 i pausvilan och ett mål vardera på straff, hyfsat jämnt och helt rättvist resultat så långt men i andra så pumpar gästerna på och hemmalaget verkar nöjda med en pinne. Och vad händer, jo man gör som vanligt, bryter ihop sista tio. Och den som verkligen sänkte SIF var Stefan Ostojic som i matchens 95:e minut fullbordade ett hat-trick. Årets tolfte hat-trick i serien, grattis Stefan!
(noterbart att domaren inte varnade en enda gång i ett syrian-derby, rekord?)
Odds: 2,00
Nästa match för Syrianska: Kvarnsveden borta
Nästa match för Arameiska: Nacka borta


Upsala IF - Enskede IK   0-2
0-1 A Ashtari 8, 0-2 A Ashtari 44
(Upsala hade inte en chans mot serieledarna utan åkte på 0-1 via stolpträff redan efter knappa tio spelade minuter, och sen satte Enskede dit 0-2 strax innan pausvilan. Borde dock ha blivit en lite större vinst med tanke på kompakt spelövertag och typ hundra hörnor. När det gäller antal kort så slutade den matchen 4-4 och EIK:s Spahovic är avstängd nästa helg.)
Odds: 1,50
Nästa match för Upsala: Skiljebo hemma
Nästa match för Enskede: Gusk borta


Västerås IK - Skiljebo SK   1-1
1-0 J Raage 79, C Klinton 87
Matchen startade i minut 9.30 eftersom den bröts då förra gången lagen försökte spela, men domaren blåste av för vattenskadad plan.Det var nära nära för VIK som satte dit ledningsmålet med bara tio minuter kvar att spela men Skiljebo vägrade förlora och Carl Klinton knoppade in kvitteringen med tre minuter kvar på match-uret. Faktum är att SSK höll på att vinna det hela på övertid så VIK kanske ska vara glada ändå.
Odds: 3,65
Nästa match för Västerås: Sollentuna hemma
Nästa match för Skiljebo: Upsala borta


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar