lördag 19 september 2015

SEGER MOT KVARNSVEDEN

BKV PLOCKADE GRYMMA POÄNG - MOT KVARNSVEDEN BORTA

BKV vann borta mot Kvarnsveden med 3-2, men jag ber om ursäkt för att jag inte har mer att komma med just nu. Har varit borta och inte hunnit prata med någon inblandad. Jag återkommer och uppdaterar under morgondagen.

Här kommer några bilder som Timo Mäkinen hade mailat mig, tusen tack till honom. Och efter att ha pratat lite med Andreas Bellander (tack till dig också) så fick jag höra att matchbilden var ganska tillknäppt i första halvlek och att BKV frivilligt lät Kvarnsveden föra spelet. Och i elfte minuten så lyckas Jim Stahre sätta dit 0-1 efter en frispark på kanten. Men tyvärr så faller man lite för långt ner på egen planhalva efter det och får problem med att etablera eget spel vid bollinnehav.

I andra halvlek så går man ut hel-taggat efter ett intensivt paus-snack och kör över Kvarnsveden direkt efter avspark vilket resulterar i att Albin Seger gör 0-2 i 48:e minuten och bara två minuter senare så dunkar Andreas Bagger in 0-3. Men efter det så blir spelet lite väl avslappnat och KIK får göra både 1-3 och 2-3 i slutet av matchen genom Anders Johansson gånger två, fast BKV krigar på och håller ledningen tills domaren blåser av det hela.

Tre mycket mycket viktiga poäng räddades och nu har BKV åtta poäng ner till kvalstrecket och är så gott som klara, även om det finns en liten teoretisk risk att Strömsberg och/eller Upsala IF vinner samtliga sina tre matcher som kvarstår. Men den risken tror jag är minimal med tanke på att bägge lagen ska möta Sandvikens IF, och SIF har även Enskede IK kvar på spelschemat.