söndag 6 september 2015

OMGÅNG 21 SUMMERING
SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 21, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.

Bloggens tips i helgen: Det usla tippandet fortsätter men nu var jag bara ett mål ifrån 620 kronor men det blev 3-2 till Arameiska istället för 2-2. Och det hade blivit dryga 200kr om BKV hade gjort ett till grrr .... Sjuttio kronor back igen och nu 860 kr kvar.

BKV Norrtälje - Sollentuna FF  1
Sandvikens IF - Syrianska IF  1
Enskede IK - Kvarnsvedens IK  1
Odds: 4,45 x 50kr

"Chanstrippeln"
Gusk - Upsala IF  1
Arameiska - Skiljebo SK  X
Avesta AIK - Nacka FF  2
Odds: 31,2 x 20kr


Avesta AIK - Nacka FF   1-4
0-1 V Weidlitz 19, 0-2 D Rashidi 24, 0-3 F Forsberg 77, 0-4 M Forsberg 81, 1-4 E S-Eklund 89
(Avesta blev inga problem att spela av för Nacka FF efter två mål i första halvlek och sen två i andra av bröderna Forsberg, men man missar att hålla nollan då hemmalaget nickar in ett tröstmål i 89:e minuten. Det var klasskillnad men inte på något vis i utklassningsstil då Avesta står upp bra men inte mäktar med att göra mål, 17 mål på 21 matcher är alldeles för dåligt på den här nivån och det är det som har fått dom att bli jumbo. Nu blir det tufft att komma igen men absolut inte omöjligt. Nackas jakt på serievinst har svalnat betydligt efter Enskedes vinst men det är väl lite samma sak där, ingenting är omöjligt. Avestas J Lindegren avstängd efter sex gula kort.)
Odds: 1,60
Nästa match för Avesta: Västerås hemma
Nästa match för Nacka: Enskede borta


Arameiska - Skiljebo SK   3-2
0-1 H Safari 16, 1-1 S Ostojic 21, 2-1 N Bacic 53, 3-1 S Soguk 60, 3-2 J Böckert 79
(Omgångens skitväder! Trots två straffar så mäktade inte Skiljebo besegra Arameiska på bortaplan, man var helt enkelt inte tillräckligt bra mot ett än bättre motstånd. SSK tog ledningen på en straff men orkade bara hålla emot i fem minuter innan skyttekungen Stefan Ostojic slog till och sen ökade man bara på upp till 3-1 innan SSK fick en straff till, om dom var rätt eller inte, jag vet inte. Arameiskas M Aslan avstängd mot Sollentuna efter sex varningar. Tyvärr för min del så dömde inte domaren en straff till, jag hade ju spelat på oavgjort, typiskt.)
Odds: 1,85
Nästa match för Arameiska: Sollentuna hemma
Nästa match för Skiljebo: Syrianska hemma


BKV Norrtälje - Sollentuna FF   1-1
0-1 B Sonko 55, 1-1 J Gillberg 74
(Tätt och jämn men enligt uppgift ingen höjdarmatch och det oavgjorda resultatet var nog inte helt fel, men det klart Sollentuna är besvikna eftersom man nu missade att haka på toppen. Och frågan är om dom nu har någon chans att äta sig förbi Enskede, absolut ingen hopplös uppgift men man kan inte avgöra det hela själva längre. BKV är nog lite nöjdare över poängen och klättrar en plats och lämnar dom jagande lagen lite efter sig ner strecken nedåt. Rättvist... ps. Jonas, tro inte att du ska komma hem och vinna i Norrtälje ;))
Odds: 3,85
Nästa match för Norrtälje: Upsala hemma
Nästa match för Sollentuna: Arameiska bortaEnskede IK - Kvarnsvedens IK   2-0
1-0 M Chang 42, 2-0 A Ashtari 65
(Serieledarna Enskede gjorde sin plikt och spelade av bottenlaget Kvarnsveden med ett mål i vardera halvlek. Har inga matchrapporter men såg att KIK bytte in två debutanter och hade ganska tunt på bänken, så jag vet inte hur statusen i klubben är just nu. Men förra helgens jubel över vinsten och Strömsbergs förlust blev det motsatta idag, då just Strömsberg vann sin match. Lagen bytte plats och KIK just nu på nedflyttningsplatsen. Enskede däremot jublade nog lite extra åt att konkurrenterna Sollentuna tappade poäng i Norrtälje och att man nu fick en fyrapoängs-lucka. Noterbart dock att hemmalagets Vasic byts in i 19:e minuten och blir utbytt i i 76:e.)
Odds: 1,20
Nästa match för Enskede: Nacka hemma
Nästa match för Kvarnsveden: Sandviken borta


Gusk - Upsala IF   5-0
1-0 M Mellberg 7, 2-0 A Kanjou 9, 3-0 H Englund 62, 4-0 P Källsten str 75, 5-0 P Källsten 87
(Uppsala-derbyt sluta med att Gusk utklassade uppstickaren Upsala IF med hela 5-0, och Gusk fick en drömstart och ledde med 2-0 redan innan klockvisaren hade fram till tio minuter. Sen avgör Patrik Källsten det hela på slutet genom att trycka in två mål inom en kvart varav det första var på straff, hans femte i år och totalt fem mål på dom, grymt. Sen rasade Upsala ihop och åkte även på ett rött kort i 78:e minuter efter att herr Bale dragit på sig två varningar, så det blev till att åka hem någon kilometer bort och slicka såren medans Gusk seglade förbi UIF i tabellen och får lugn och ro inför bottenstriden. Båda lagen har två pinnar ner till kvalplatsen men hela fem ner till utflyttningen.)
Odds: 2,20
Nästa match för Gusk: Strömsberg hemma
Nästa match för Upsala: Norrtälje borta


Sandvikens IF - Syrianska IF   4-0
1-0 A Guidji 48, 2-0 A Allison jr 59, 3-0 J Lundbäck 73, 4-0 S Rudolph 88
(Inget snack om saken, Sandviken sopar mattan med Syrianska som dock står upp bra i första halvlek. Men efter pausvilan så rullar målen in med jämna mellanrum och Sandviken vinner enkelt med hela 4-0 och hakar på i toppstriden. Omgångens högsta publiksiffra 596 personer, jämför det med Arameiskas 58 st så får ni lite perspektiv.
Odds: 1,45
Nästa match för Sandviken: Kvarnsveden hemma
Nästa match för Syrianska: Skiljebo borta


Strömsbergs IF - Västerås IK   4-0
1-0 M Hall 55, 2-0 T Lööf 57, 3-0 R Ali 82, 4-0 N Andersson 93
(Otroligt viktig seger för Strömsberg som nu klättrade upp förbi Kvarnsveden igen och hamnade på kvalplatsen. VIK står emot i 55 minuter men sen brakar det ihop, fyra insläppta på 35 minuter är för dåligt, men varningar är man duktiga på och drar åter igen på sig fyra stycken och leder ful-ligan. Matchens byte var väl när SIF slänger in R Ali i 80:e och killen målar bara två minuter senare, eller var det kanske när Niclas Andersson kliver in i 87:e och strutar i 93? Bra coachning var det i alla fall. Tyvärr så blev Mattias Hall varnad vilket betyder att han är borta mot Gusk nästa helg. Reagerade på VIK:s bänk, tre avbytare på en bortamatch, känns ju livsfarligt.)
Odds: 2,50
Nästa match för Strömsberg: Gusk borta
Nästa match för Västerås: Avesta borta


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar