fredag 7 juni 2013

INFÖR VALLENTUNA

 
ÄNTLIGEN HELG - OCH NYA MATCHER

Ny HÄRLIG omgång i "trean" imorgon, och vargarna har ytterligare än bortamatch, den här gången mot Vallentuna. Ett gäng som jag personligen trodde mer på innan säsongen väl började, men man har blandat och gett hej vilt känns det som. Förluster mot Fyris, Unik och Märsta, vinst över Täby, Bele och storvinst över Bollstanäs. Och så nu på slutet torsk mot bottenlaget Älvsjö och en poäng mot svaga Bälinge. Känns faktiskt som om att vargarna ska kunna greja det här, och med det spel man har presterat på slutet så tror i alla fall jag på tre poäng imorgon. Underskattar dock inte ;)
Och för er tappra supportrar så börjar matchen 14.00 på Vallentuna IP, Parkvägen.... åk dit och stötta våra grabbar nu. Dom behöver er.... KRIGA VARGAR!!


Helgens matcher:
Täby IS FK - Bollstanäs SK  (tips 1)
IFK Aspudden-Tellus - Älvsjö AIK FF (tips 1)
Vallentuna BK - BKV Norrtälje (tips 2)
Märsta IK - Unik FK (tips 2)
IK Fyris - Bälinge IF (tips 1)
Bele Barkarby FF - IFK Österåkers FK (tips X)


Saxat från VALLENTUNA BK:S hemsida:
På lördag inleds förhoppningsvis VBK´s "gräs-era". Vallentuna IP ser fin ut och mogen för ett hungrigt VBK. För motståndet står ett hittintills obesegrat BKV Norrtälje. Norrtälje som endast tappat poäng 2 ggr i år, mot TIS i omgång 2 och mot Unik för en dryg månad sen bjuder troligen VBK på bästa möjliga motstånd. Vi bör säkerligen se upp för Andres Thorleifsson på topp, Thorleifsson med förflutet i AIK men senast från Riala 2012 har på det inledande omgångarna redan gjort 16!! En spelare som BKV lär få hålla hårt i under sommaruppehållet...

I övrigt kan tilläggas att Andreas Bellander är en spelare med en hel del fotboll i sig. I avstängningsväg kommer BKV utan Andreas Lindström i övrigt inga rapporter om saknade spelare. Tilläggas kan också att BKV två veckor innan premiären gjorde klart med VBK-bekantingen Henrik Holmström från Rådmansö SK. VBK ser ut att kunna mönstra ett bra lag med frågetecken på Daniel Gomejzon i övrigt ska alla vara tillgängliga.


Saxat från BKV:S hemsida:
Bortamatch igen och denna gång mot Vallentuna på IP och dom har haft mycket lokala regnskurar då man meddelat att naturgräset inte är spelbart. För vår del spelar det mindre roll då vi känner oss hemma på bägge underlag. Vi har under veckan återhämtat oss från förra helgens drabbning som var verkligen av derbykaraktär så som dessa ska varat. Vi fick Andreas L utvisad i den och får därför göra lite ändringar lördagens match men det finns flera som är förberedda för just detta.

Följande spelare kallas:
1 Anton H, 2 Daniel P, 3 Oskar K, 5 Henke H, 6 Simon S, 7 Micke S, 8 Andreas Ba, 9 Sheriff J, 11 Andres T, 13 Christopher S, 14 Kim A, 15 Fredrik W, 16 Sebastian B, 18 Viktor K, 22 Andreas Ö, 23 Filip Ä samt 80 Daniel B..... Andreas B rehabtränar, Herman C jobbar, Johannes S-J, Daniel S vilar, Ludde L rehab, Andreas L avstängd samt Bernström och Dosa fokuserar inför div 7 match på måndag. Sebbe I bortrest."Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar